Oldal frissítése

LAMART LT4027 termosz

4,7 14 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LAMART LT4027 termosz

A Lamart LT4027 sokáig melegen tartja az italokat, akár utazás közben, vagy munkahelyen vagy otthon is nagyon hasznosnak bizonyul. Első pillantásra le fogja nyűgözi a bögre modern designja és a gyönyörű fényes sárga színe. A csészéből könnyedén és kényelmesen lehet inni, csak le kell nyomni a nyitó gombot és már lehet is inni belőle. A praktikus 400 ml-es bögre kiváló minőségű rozsdamentes acélból, a nyitó mechanizmus pedig kiváló minőségű műanyagból készül.
A bögre egy rozsdamentes acél betéttel rendelkezik, aminek köszönhetően a bögrét nagyon tartós és szinte törhetetlen. Nem kívánt és véletlen kinyílás ellen a csésze zárbiztosító mechanizmus véd. Ez a designos termosz hosszú ideig melegen tartja a kávéját vagy a teát, és könnyen nélkülözhetetlen útitárssá válhat.


Anyaga:
Rozsdamentes acél, műanyag

Méretei:
7 × 21,5 cm
Térfogat:
400 ml-es
Szín:
Sárga

Paraméterek

Méretek

Magasság 225 mm
Szélesség 87 mm

Típus

Típus Thermobögre
Rendeltetés Innivalóhoz

Tulajdonságok

Űrtartalom 400 ml
Anyag Rozsdamentes acél, Műanyag
További tulajdonságok Hirtelen kinyitás elleni biztosíték

Szín

Szín Sárga
Kód:  LAM005a4
Termékszám:  42001289
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20