Oldal frissítése

LAMART LT3110 TORTAFORMA 24,5 CM BONTE

5 1 értékelés
1 990 Ft

LAMART LT3110 TORTAFORMA 24,5 CM BONTE

A forma -60 és 230°C közötti hőmérsékletet is kibír a tulajdonságai vagy műszaki paraméterei megváltozása nélkül. Használhatók sütőben, de a hűtőszekrényben is elférnek. A formák tapadásmentessége biztosítja a tészta könnyű és gyors eltávolítását a formából. A forma könnyen mosható szivaccsal, folyó víz alatt vagy mosogatógépben.

Anyaga:
Szénacél/Szilikon

Szín:
Fekete, piros

Méret:
24,5 × 3 cm

Használati útmutató a LAMART LT3110 24,5 CM BONTE tortaformához

A tapadásmentesség megőrzése érdekében javasoljuk, hogy a formát kb. 10 percre tedd forró vízbe, különösen a ragadós tészták sütése után. Ha kevés zsiradékkal sütsz valamit, akkor a forma tapadásgátló tulajdonságait egy könnyű zsírréteggel vagy kakaó- vagy lisztporral javíthatod. Vigyázat, helytelen használat esetén a felhasználó viseli a sérülés kockázatát!

Paraméterek

Használat

Használat Kalácshoz

Anyag

Anyag Acél
Tapadásmentes felület Igen

Forma tulajdonságai

Mosogatógép Mosogatógépben mosható
Hőállóság 230 °C

Mennyiség

Darabszám formában 1 db

Méretek

Magasság 3 cm
Átmérő 24,5 cm
Kód:  LAMFO668
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  LT3110
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15