Oldal frissítése

LAMART LT2006 Deluxe kerámia késkészlet

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LAMART LT2006 Deluxe kerámia késkészlet

Belefáradtál abba, hogy állandóan élezgetned kell a régi késeidet? Akkor szerezz magadnak egy új darabot, amely a legnagyobb kihívások között is megállja a helyét, és még az ára is hihetetlenül jó. A Lamart kések különösen éles, csúcsminőségű kerámia pengével, valamint ergonomikus tervezésű nemesacél nyéllel rendelkeznek, amelynek köszönhetően hatékony és kényelmes használatot biztosítanak. Használat során megtapasztalhatod a 100%-os megbízhatóságot és biztonságot, amelyet a Lamart kiváló kései nyújtanak.

Miért épp a LAMART kés?

  • Hihetetlenül éles kerámiapenge
  • Ergonomikus rozsdamentes acél fogantyú a kényelmes használat érdekében
  • Nem befolyásolja az elkészült étel ízét és aromáját
  • Mosogatógépben tisztítható

Minőségi és tartós kerámiapengék

A kerámia penge magas fokú rozsdásodás- és ütésálló tulajdonsággal rendelkezik, emellett hihetetlen élességének köszönhetően az alapanyagok feldarabolása, vagy nagyobb darabokra vágása sem jelent problémát. A kés egyik nagy előnye, hogy a vágás során sem befolyásolja az ételek ízét és aromáját. Emellett mosogatógépben is mosható. Ez a három darabos késkészlet egy mágneses, exkluzív, fekete, bélelt ajándékdobozban kapható.

A készlet tartalma:
1 x 7,5 cm hosszúságú penge
1 x 10 cm hosszúságú penge
1 x 12,5 cm hosszúságú penge

Paraméterek

Mennyiség

Darabszám a készletben 3 db
Kód:  LAMNN006
Termékszám:  42000485
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10