Oldal frissítése

LAMART LT1092 28cm-es serpenyő fedővel Stone

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LAMART LT1092 28cm-es serpenyő fedővel Stone

Egy olyan stapabíró serpenyőt keresel, amelyben a legfinomabb ételeket úgy készítheted el, hogy azok a lehető legegészségesebbek legyenek és soha ne égjenek oda? Akkor íme a LAMART fedővel kiegészített serpenyője, amely a legkiválóbb anyagokból készült, és amelynek sütőfelületét tartós márványbevonattal látták el. Az vastag edényaljnak köszönhetően a hőeloszlás a serpenyő egész felületen egyenletes, az elegáns és finom tapintású nyélnek hála pedig soha nem égeted majd meg a kezed.

Legfontosabb jellemzők

  • Serpenyő fedővel
  • Kiváló minőségű alumíniumból
  • Karcálló, márványbevonatú sütőfelület
  • Finom tapintású nyél
  • Tapadásmentes felület
  • Egyszerű karbantartás és tisztítás
  • Szürke színben

Márványbevonatú sütőfelület

A serpenyő márvány bevonata garantálja a sütőfelület tapadásmentességét és karcállóságát. Ez a bevonat az egészségre egyáltalán nem ártalmas, és még túlmelegedés esetén sem bocsájt ki toxikus anyagokat. Ellenáll viszont a magas hőmérsékletnek, így kiválóan alkalmas egészséges ételek elkészítésére.

Méretek:
28 × 6 cm

Paraméterek

Típus

Típus Klasszikus
Kód:  SPTsc1715
Termékszám:  LT1092
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05