Oldal frissítése

LAMART K2640 GB Kerámia 26 cm zöld

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LAMART K2640 GB Kerámia 26 cm zöld

Ha egy megbízható, prémium minőségű serpenyőt keresel, akkor már meg is találtad! A kedvenc ételed elkészítése soha nem volt ilyen gyors, egészséges és kényelmes, mint ezzel a serpenyővel. A Lamar K2640 egyedülálló kerámia felülettel rendelkezik, amely ellenáll a sérüléseknek és a leégésnek. Nincsenek többé leégett maradványok a konyhai edényekben! Ráadásul az edény környezetbarát - nincsenek benne mérgező anyagok - PTFE-t vagy PFOA-t tartalmaz.

A serpenyő átmérője 26 cm, amelynek a minőségi vastag alja biztosítja az egyenletes hőeloszlást az egész felületén. A serpenyő kezelését megkönnyíti az ergonomikus puha markolata. A serpenyő minden típusú tűzhelyen - elektromos, gáz, kerámia és indukciós - alkalmazható. A későbbiekben hálás leszel a nagyon egyszerű karbantartásáért és tisztításáért, hiszen mosogatógépben is mosható.  

A termék fő előnye:

  • Minőségi edény, kiváló tapadásmentes felülettel, amely ellenáll a kopásnak és a leégésnek
  • Lágyított ergonomikus fogantyú a kényelmes kezelésért
  • Egészséges és gyors főzés
  • Minden típusú tűzhelyhez alkalmas
  • Mosogatógépben tisztítható
  • Egyszerű karbantartás és tisztítás

Műszaki adatok:

Átmérő:
26 cm

A belső felület:
Kerámia

Szín:
Zöld

Paraméterek

Típus

Típus Grill
Kód:  LAMNP006
Termékszám:  40026524
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05