Oldal frissítése

LAMART Flac LT4025 thermo bögre

3,9 16 értékelés
Kiegészítők a termékhez

LAMART Flac LT4025 thermo bögre

A LAMART LT4025 bögre hosszú ideig melegen tartja az italodat, amely jól jön utazás, de akár a munka vagy a pihenés során is. A modern kialakítás és a gyönyörű lila szín már első látásra is lenyűgöző hatást nyújt. A bögre kényelmes ivást biztosít, nyomógombos mechanizmusnak hála pedig egyszerűen kinyitható. Ez a praktikus, 400 m-es bögre csúcsminőségű rozsdamentes acélból, a nyitó-mechanizmus pedig prémium minőségű műanyagból készült.
A nemesacél belső szinte törhetetlenné teszi a bögrét. A nyomógombos nyitó-mechanizmus megelőzi a véletlenszerű kinyitásokat. Ez a stílusos thermo bögre hosszú ideig megőrzi a forró kávé vagy tea hőfokát, így hamarosan kedvenc és nélkülözhetetlen társaddá válik.


Anyag:
Rozsdamentes acél, műanyag

Méretek:
7 × 21,5 cm
Térfogat:
400 ml
Szín:
Lila

Kód:  LAM005a2
Termékszám:  42001287
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15