Oldal frissítése

LAMART Ergo LT2375 műanyag forgató kanál - barna

4,2 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LAMART Ergo LT2375 műanyag forgató kanál - barna

Ez a Lamart műanyag forgató kanál kiváló segítséget nyújt minden konyhában, amelyet minden bizonnyal értékelni fogsz a húsok, halak, zöldségek vagy más ételek készítésekor. A termék rendkívül tömör, az egészségre ártalmatlan nylon-ból készült, amely akár 210 °C-ig is ellenáll a magas hőmérsékletnek, hosszú élettartalmat biztosítva ezzel a terméknek. Ugyanakkor a kanál nem káros a többi konyhai eszközre, így nem kell aggódnod az edények vagy serpenyők esetleges karcolódása miatt.

A forgató kanál karbantartása rendkívül egyszerű, akár mosogatógépben is tisztítható. A kényelmes használatot biztosító, robosztus fogantyú végén egy nyílás található, amelynek köszönhetően a kanalat bárhová felakaszthatod. Vékony, barna kivitelezésének köszönhetően bármely konyha tökéletes kiegészítője lehet.

A főbb előnyök

  • Masszív fogantyú
  • Felakasztásra alkalmas lyuk
  • Ellenálló, tartós és hosszú élettartamú szószos kanál
  • Egyszerű karbantartás
  • Élelmiszer-barát termék

Anyag:
Nylon
Méret:
33 cm

Kód:  LAMNNA05
Termékszám:  42001508
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10