Oldal frissítése

Laifen SWIFT SE SPECIAL Light Purple

60 690 Ft

Laifen SWIFT SE SPECIAL Light Purple

Tökéletesen beszárított hajkoronára vágysz? A neves LAIFEN által gyártott hajszárító segítségével pontosan ez az álom fog valóra válni. Kíméli a hajat és remek ápolást nyújt. A hajszárító minőségi kialakítását további funkciók egészítik ki, többek között ionizálás, hideg levegő és szárítás. A hajszárító nagy teljesítményű motort kapott, amelynek az élettartama hosszú, teljesítményfelvétele pedig: 1500 W. 2 sebességfokozat közül választhatod ki a frizurának leginkább megfelelőt, és 3 hőmérséklet-fokozat található rajta. A csomagban érkezik többek között egy koncentrátor és diffúzor. A diffúzor egyenletesebben oszlatja el a levegőt a hajszálak között. Utánozza a természetes száradási folyamatot, ezáltal nem göndörödik be a hajad, és fantasztikus lesz a végeredmény. A nagyszerűen kialakított szűkítő nagy sebességű légáramlást hoz létre, lehetővé téve, hogy szakaszosan formázd a frizurát, anélkül, hogy a már megformázott tincseket szétfújnád.

A közkedvelt Laifen SWIFT SE SPECIAL Light Purple hajszárító legfontosabb jellemzői

  • A közkedvelt LAIFEN hajszárító természetes puhasággal ápolja a hajat
  • Az ionizátornak köszönhetően a hajad tökéletesen néz majd ki
  • A hajszárító képes gyorsan és hatékonyan megszárítani a hajat a nagy teljesítményű motornak köszönhetően, amely teljesítményfelvétele: 1500 W
  • 2 sebességfokozat áll a rendelkezésedre, és 3 hőmérsékletfokozat található rajta
  • Végső formázás a hideg levegőáramlás segítségével
  • A csomag részét képezi többek között egy koncentrátor és diffúzor
  • A kábel hosszúsága: 1,8 m
  • Színe: lila

Az ionok gondoskodnak arról, hogy hajad sima, puha és lágy lesz

A neves LAIFEN hajszárító nemcsak stílusos megjelenésével, hanem gyengéd, a hajat ápoló funkcióival is lenyűgöz A tökéletes frizura első lépése a hajszárítás, hogy sima legyen minden hajszál, mielőtt vasalod vagy hullámosítod a hajad. A híres LAIFEN hajszárító az ionizátornak köszönhetően a sima és puha haj kulcsa. Az ionizátorral ellátott hajszárító működési elve a negatív töltésű ionok amelyek rugalmasságot kölcsönöznek a hajnak, miközben megakadályozzák a kiszáradását. A hajad kellemes tapintású, puha és szép lesz. Befejező lépésként használd a hideg levegő gombot, amely rögzíti a frizurát anélkül, hogy túlmelegítené a hajszálakat.

Paraméterek

Funkciók

Funkciók Ionizálás, Hideg levegő, Szárítás

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 1 500 W
Sebességfokozat 2
Hőmérséklet fokozat 3
Kábel hosszúsága 1,8 m
Tartozékok Koncentrátor, Diffúzor
Tulajdonságok LED jelzés

Szín

Szín Lila

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Lengyelország
Kód:  LAIFEN10
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  6973833031210

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20