Oldal frissítése

Laica XXL Milano fehér

4,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Laica XXL Milano fehér

A Laica fehér színű szűrőkancsó teljes térfogata 3,7 liter, szűrt vízzel 2,2 liter. Értékelni fogja, hogy minden nap friss, szűrt vizhez juthat, különösen, ha sok vizet iszik, és nem szereti a vízforralót. A QuickFill gyors töltővel gyorsan fel tudja tölteni a kancsót, anélkül, hogy az egész fedelet levenné. A szűrő kapacitása 150 liter, így körülbelül egy hónapig használható. A szűrő élettartamát a kancsó tetején elhelyezett digitális kijelző mutatja. A Bi-Flux szűrő egy 5 lépcsős szűrőrendszer, a legmodernebb típusú szűrő a piacon, ami 30% -kal hatékonyabb, mint a többi szűrő. A kancsót kényelmesen tudja tárolni a hűtőben.

Legfontosabb jellemzők

  • Össztérfogat 3,7 liter
  • Szűrt víz térfogata 2,2 liter
  • QuickFill gyorstöltő lyuk lehetővé teszi a kanna feltöltését a fedél eltávolítás nélkül.
  • Digitális szűrő kijelző
  • Bi-flux ötfokozatú szűrés
  • Kényelmes tárolás a hűtőben

Miért igyon szűrt vízet?

A Laica szűrőkancsó mentesíti a csapvizet a klórtól, vízkőtől és nehézfémektől, mint például ólom, cink, réz és egyes növényvédő szerek. A vízkő eltávolításával a szűrt víz alkalmas kávéfőzők és vízforralók használatához is. A szűrő edény használatával nem csak a környezetet óvja, hanem megszabadul a vizes palackok nehéz cipelésétől 

Paraméterek

Szűrőkanna

Teljes térfogat 3,7 l
Szűrőcsere jelző Elektronikus
Szűrt víz térfogata 2,2 l
Kód:  LAI0003
Termékszám:  J81-AA
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15