Oldal frissítése

LAICA VT3514

5 5 értékelés
1 690 Ft

LAICA VT3514

A vákuumozott élelmiszereknek számos előnye van. Elégedett leszel azzal, hogy az étel megőrzi az ízét és az illatát, illetve tovább marad friss. A hosszú távú élelmiszer-tartósításhoz kínáljuk ezt a vákuumfóliát. Vákuumozásra alkalmas vákuumfóliázó: LAICA . Méretei: 15 × 300 cm (szé x ho). A szilárd ételek és a folyadékok sem jelentenek számára problémát. Természetesen egészségre ártalmatlan anyagból készült, amely erős hegesztést hoz létre, és a tartóssága is figyelemre méltó. Így biztos lehetsz benne, hogy a fólia nem válik le hirtelen, és a vákuumozott élelmiszer biztosan kitart a további feldolgozásig. A csomagban lévő darabszám: 2 vákuumfólia. A vákuumtechnológia az oxigén elvonásával drámaian lelassítja az oxidációs folyamatot. A vákuumozott élelmiszer sokszor hosszabb ideig eltartható, és védve van a negatív környezeti hatásoktól, például a levegőből származó nedvességtől. Amellett, hogy időt és pénzt spórolsz, elkerülheted a felesleges élelmiszer-pazarlást.

A nagyszerű LAICA VT3514 vákuumfólia alapvető jellemzői

  • A nálunk elérhető vákuumfólia az élelmiszerek hosszú távú eltarthatóságára lett kifejlesztve
  • A következő vákuumfóliázóhoz használható: LAICA
  • Méretei a következők: 15 × 300 cm (szé x ho)
  • A csomag a következőket tartalmazza: 2 vákuumfólia
  • Ideális az élelmiszerek fagyasztóban való tárolására is
  • Sous-vide technológiához is megfelel
  • Ez a vákuumfólia semmilyen módon nem káros az egészségre
  • Nem tartalmazza a káros BPA-t
  • A hőmérséklet, amelyet kibír: 100 °C
  • Környezetbarát, mosható és újrafelhasználható

A nélkülözhetetlen segítőd, amellyel nemcsak az élelmiszereket vákuumozhatod

A vákuumfólia nemcsak a konyhába remek választás. Többek között kisebb darabokból álló gyűjteményt is vákuumozhatsz. Az extra tartós kialakításnak köszönhetően a hűtőszekrényben vagy a fagyasztóban is tárolhatod a vákuumozott élelmiszereket. Ideális a sous-vide, azaz vízben történő főzéshez, és természetesen nem bocsát ki mérgező anyagokat. Nem tartalmaz BPA-t, ezért teljesen biztonságos az egészségre. Maximális hőmérséklet, amelyen még használható: 100 °C. A fenntarthatóság híveinek tetszeni fog, hogy a fólia mosható és újrafelhasználható. A vákuumfólia élelmiszerek vagy a nagymamád ékszerkollekciójának a tárolására is használható, és mindig nagyszerű partnered lesz.

Paraméterek

Méretek

Szélesség 15 cm
Hossz 300 cm

Tulajdonságok

Tulajdonságok Főzéshez, Fagyasztható, BPA Free, Többször használható

Hőállóság

Max. hőmérséklet 100 °C

Darabok száma a csomagban

Darabok száma a csomagban 2 db (2 db)

Kompatibilitás

Márka LAICA
Kód:  LAIVF142
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  LAI VT3514

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15