Oldal frissítése

LAICA VT3509

5 1 értékelés
4 990 Ft

LAICA VT3509

A vákuumozott élelmiszereknek számos előnye van. Örülni fogsz annak, hogy az étel sokkal tovább marad frissek, és megőrzi eredeti ízét és zamatát. Hosszú távú élelmiszer-tároláshoz hasznos lehet ez a vákuumfólia. A vákuumfólia a következő készülékhez alkalmas: LAICA . Méretei a következők 28 × 600 cm (szé x ho). Szilárd és folyékony alapanyagokhoz egyaránt használható. Nagy előnye, hogy anyaga az egészségre ártalmatlan, amely egyszerűen elég erős, és tartós hegesztést hoz létre. Így biztos lehetsz benne, hogy a fólia szilárdan rögzítve marad, és a vákuumozott élelmiszert biztonságosan tárolhatod, de akár fel is dolgozhatod. A csomag a következőket tartalmazza: 2 vákuumfólia. A vákuumozás oxigénelvonással működik, ami jelentősen lelassítja az oxidációs folyamatot. A vákuumozott élelmiszereket nem veszélyeztetik a baktériumok vagy a nedvesség, és sokkal hosszabb eltarthatósági idővel rendelkeznek. Időt és pénzt takaríthatsz meg, valamint elkerülheted a felesleges pazarlást.

A sokrétűen felhasználható LAICA VT3509 vákuumfólia legfontosabb paraméterei

  • Ez a vákuumfólia hosszú ideig frissen tartja az élelmiszereket
  • A vákuumfóliázó, amelyhez megfelel: LAICA
  • Méretek: 28 × 600 cm (szé x ho)
  • A csomag kiszerelése: 2 vákuumfólia
  • A fagyasztóban is tárolhatod az ételt
  • Sous-vide, vízben történő főzésre is használhatod
  • Ez a vákuumfólia biztonságos az egészségre nézve
  • Nem tartalmazza a káros BPA-t
  • Hőmérsékleti ellenállás mértéke: 100 °C
  • Környezetbarát a mosható és újrafelhasználható kialakítás miatt

Többféle felhasználás, és nemcsak a konyhában

A vákuumfólia nemcsak a konyhába remek választás. Többek között kisebb darabokból álló gyűjteményt is vákuumozhatsz. A tartós kialakításnak köszönhetően arra hivatott, hogy az élelmiszereket a hűtőszekrényben vagy a fagyasztóban is tarthasd. Jól kihasználható a sous-vide főzéshez is, és természetesen számíthatsz arra, hogy nem szabadulnak fel belőle mérgező anyagok. Összetételében nincs BPA, ezért teljesen biztonságos az egészségre. Maximális hőmérséklet, amelyen még használható: 100 °C. A fóliát az élelmiszer-feldolgozás után kimoshatod, és újra felhasználhatod. A vákuumfólia élelmiszer vagy más tárgyak tárolására használható, és mindig számíthatsz rá.

Paraméterek

Méretek

Szélesség 28 cm
Hossz 600 cm

Tulajdonságok

Tulajdonságok Főzéshez, Fagyasztható, BPA Free, Többször használható

Hőállóság

Max. hőmérséklet 100 °C

Darabok száma a csomagban

Darabok száma a csomagban 2 db (2 db)

Kompatibilitás

Márka LAICA
Kód:  LAIVF773
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  LAI VT3509

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20