Oldal frissítése

Laica VT3508 20 × 600cm, 2 tekercs

4 090 Ft

Laica VT3508 20 × 600cm, 2 tekercs

Az élelmiszerek vákuumozásával számos pozitív hozadékkal számolhatsz. Örülni fogsz annak, hogy az étel sokkal tovább marad frissek, és megőrzi eredeti ízét és zamatát. Hosszú távú élelmiszer-tároláshoz hasznos lehet ez a vákuumfólia. A vákuumfólia használata a következő készülékben lehetséges: Univerzális. Méretek: 20 × 600 cm (szé x ho). Megbízhatóan használhatod folyékony és szilárd ételekhez egyaránt. Örülni fogsz annak, hogy nem mérgező anyagból készült, amely erős hegesztést hoz létre, és a tartóssága is figyelemre méltó. Ezt a megfelelő vastagság is megerősíti, amely 90 µ. Ezért számíthatsz rá, hogy a fólia szilárdan rögzítve marad, és a vákuumozott élelmiszer biztonságosan tárolható, valamint alkalmas lesz a további feldolgozásra. A csomagban lévő mennyiség: 2 vákuumfólia. A vákuumtechnológia az oxigénelvonás elvén működik, ami lelassítja az oxidációs folyamatot. A vákuumozott élelmiszereket nem veszélyeztetik a baktériumok vagy a nedvesség, és sokkal hosszabb eltarthatósági idővel rendelkeznek. Nincs több pazarlás, továbbá időt és pénzt takarítasz meg.

A sokrétűen felhasználható Laica VT3508 20 × 600cm, 2 tekercs vákuumfólia fontos jellemzői

  • Az itt kapható vákuumfólia biztosítja, hogy az ételek megőrizzék ízüket és aromájukat
  • A következő vákuumfóliázóhoz használhatod: Univerzális
  • Méretei: 20 × 600 cm (szé x ho)
  • Az anyag vastagsága: 90 µ
  • A csomagban található mennyiség: 2 vákuumfólia
  • Sous-vide, vízben történő főzésre is remek választás
  • Ez a vákuumfólia természetesen egészségre ártalmatlan anyagból készült
  • Nem tartalmaz BPA-t
  • Hőmérsékleti ellenállás: 100 °C
  • Értékelni fogod a szilárd, többrétegű kialakítást

Vákuumozás nemcsak élelmiszerhez

A vákuumfólia kapcsán ne csak konyhai felhasználásra gondolj! Az étel mellett, teát vagy kávét, de még kisebb darabokból álló gyűjteményt is vákuumozhatsz. Mindenképpen segítségedre lesz, ha a sous-vide főzést részesíted előnyben, természetesen nem bocsát ki semmilyen káros anyagot, amely aztán az ételbe kerülhetne. Nem tartalmaz BPA-t, ezért az egészségre ártalmatlan. Legmagasabb hőfok, amelyen használható: 100 °C. A gyártó a többrétegű fólia mellett tette le a voksát, amelybe becsomagolhatod például az értékes ékszereidet, és így megvédheted őket a nedvességtől és más környezeti hatásoktól. A vákuumfólia élelmiszerek vagy a nagymamád ékszerkollekciójának a tárolására is használható, és mindig számíthatsz rá.

Paraméterek

Méretek

Szélesség 20 cm
Hossz 600 cm
Vastagság 90 µ

Tulajdonságok

Tulajdonságok Főzéshez, BPA Free, Többrétegű

Hőállóság

Max. hőmérséklet 100 °C

Darabok száma a csomagban

Darabok száma a csomagban 2 db (2 db)

Kompatibilitás

Márka Univerzális
Kód:  LACvkf66
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  LAI VT3508
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10