Oldal frissítése

LAICA VT3504

4,9 14 értékelés
4 090 Ft

LAICA VT3504

Több pozitívuma is van az élelmiszerek vákuumozásának. Megnő az ételek szavatossági ideje amellett, hogy tovább megőrzik ízüket és illatukat. Az élelmiszerek hosszú távú tárolásának nagyszerű módja a sima vákuum zacskó a népszerű Laica  gyártótól. LAICA vákuumozó gépekkel használható. Tökéletesen és légmentesen zárja a tasakot a megbízható hegesztési varrat. A tasak méretei 20 × 28 cm (szé×ho). Nem jelent problémát a folyékony élelmiszerek vákuumozása sem. Egészségre ártalmatlan anyagok felhasználásával készült, amely elég erős és tartós hegesztést biztosít. A tasak meggyőző erejű vastagsága 2000 µ. Így biztosak lehetünk benne, hogy a forrasztott tasak biztosan zárva marad, és gond nélkül, biztonságosan tárolhatjuk a levákuumozott élelmiszereket. A csomag 50 darab, Laica  vákuumgéphez való tasakot tartalmaz.

Vákuum zacskó LAICA VT3504 ...
Vákuum zacskó LAICA VT3504 ...

LAICA VT3504 vákuumtasak legfontosabb jellemzői

  • Ezen Laica  vákuum zacskó sokkal tovább frissen tartja az élelmiszereket
  • LAICA vákuumozó gépekhez passzol
  • sima és hegeszthető felülete van
  • A tasak méretei 20 × 28 cm (szé×ho)
  • Az erős anyag vastagsága 2000 µ
  • A csomag 50 darab, Laica  vákuumozógéphez való tasakot tartalmaz
  • A fagyasztóban is tárolhatjuk vele az élelmiszereket
  • Sous-vide-áláshoz is tökéletes
  • Ezen Laica  vákuum zacskó természetesen ártalmatlan az egészségünkre
  • 100 °C-ig teljesen ellánálló
  • Újra felhasználható a hulladék csökkentése érdekében
  • Több rétegű, masszív kialakítású

Megbízható segédeszköz, ami megkönnyíti az életed

A szívós Laica  vákuumzacskó nem csak élelmiszerek esetében használható, hanem például gyógynövényeket, kávét, teát vagy apró gyűjthető tárgyakat is vákuumozhatunk. A tartós kialakítás lehetővé teszi, hogy a levákuumozott élelmiszereket a hűtőszekrényben tartsuk, vagy akár gond nélkül le is fagyasszuk. Segítségével bátran kipróbálhatod a Sous-vide technológiával történő ételkészítést, és közben nem kell attól tartanunk, hogy káros anyagok szivárognának belőle. 100 °C-ig ellenálló. A gyártó gondolt a természetvédelemre is, ezért a tasakokat többször is felhasználhatjuk. A gyártó többrétegű fóliából készítette, amibe becsomagolhatjuk például az ékszereinket, így megvédve őket a nedvességtől és egyéb környezeti hatásoktól. Nem számít, hogy a strapabíró Laica  vákuumtasakot élelmiszerek, folyadékok vagy akár numizmatikai gyűjtemény tárolására használjuk majd, mindig megbízható segítőtásunk lesz a tárolásban.

Vákuum zacskó LAICA VT3504 ...

Paraméterek

Méretek

Szélesség 20 cm
Hossz 28 cm
Vastagság 2 000 µ

Tulajdonságok

Tulajdonságok Sous vide-hoz, Fagyasztható, Többrétegű
Felület Sima
Típus Újrafelhasználható
Bekapcsolás Hegeszthető

Hőállóság

Max. hőmérséklet 100 °C

Darabok száma a csomagban

Darabok száma a csomagban 50 db (50 db)

Kompatibilitás

Márka LAICA
Kód:  EAN6164b
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  Laica VT3504

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20