Oldal frissítése

Szűrőüveg PURE BOTTLE kék

3,5 6 értékelés

Szűrőüveg PURE BOTTLE kék

A BOTTE PURE szűrőüveg az ízletes víz összes rajongóját kielégíti. Ezzel az üveggel bárhol, bármikor kiváló minőségű vízhez jutsz. A  cserélhető filter friss, tiszta és egészséges vizet biztosít, klóros íztől és szagtól mentesen. Ezzel egyúttal bármikor kiélvezheted a hideg vizes felfrissülést. Egyszerűen távolítsd el a hűtőgéles hengert, majd tedd be a fagyasztóba 6 órára. A palack természetesen használható hűtőgél nélkü is.

Ha ezt a szűrőüveget használod a PET palackos víz helyett, pénzt spórolsz meg a palackon és a körnezetet is véded a sok felesleges műanyagtól. A PET palackos vizet gyakran nem megfelelően tárolják, ami csökkenti a minőséget és baktériumokat eredményez.  Ezzel szemben a BOTTLE PURE szűrőüvegből friss vizet kapsz kézhez az autóban, irodában, iskolában, házon kívül, sportoláskor és utazáskor. A palack minőségi és praktikus megmunkálással, funkcionalitással és jól sikerült, kék designal rendelkezik.

Specifikációk:

Jellemzők:

kiváló minőségű anyagok
cserélhető szűrő (körülbelül 2 hónapos használat után)
lehetőségét, hogy a henger egy hűsítő gél

Űrtartalom:
700 ml

Szűrt víz űrtartalma:
520 ml

Szín:
kék

A LAICA szűrőüveg a független ellenőrző hatóságok legszigorúbb kritériumait teljesíti.
Nem tartalmaz BPA (biphenol).

Kód:  EAN6171a
Termékszám:  8008936611316
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05