Oldal frissítése

LAICA MECHANICAL fehér

4,5 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LAICA MECHANICAL fehér

A LAICA Mechanical szűrőkancsó kiváló minőségével, praktikus kialakításával, funkcionalitásával és formatervezésével emelkedik ki a mezőnyből. A 2,25 literes kancsó mechanikus szűrőkapacitás-jelzővel és Flow and go tetővel rendelkezik, amely egyszerű feltöltést tesz lehetővé. Bi-Flux filterrel használható, és méretének köszönhetően a legtöbb hűtőgép ajtajába befér.
A minőségi ivóvíz fogyasztása elengedhetetlen testünk számára. A LAICA szűrőkancsó segítségével jelentősen javul az ivóvíz íze és minősége, ezáltal az összes vele elkészített étel és ital minősége is.  Ha a szűrt vizet PET palackos víz helyett fogyasztod, még a környezetet is óvod. A palackozott víz vásárláshoz képest egy másik előnye, hogy nem kell sok palackot hazacipelned a boltból. Ezenkívül a PET palackokban lévő víz minősége gyakran csökken a rossz tárolási körülmények miatt, és akár baktériumok is keletkezhetnek benne. Legyél Te is egy a több mint 50 millió uniós polgár közül, aki már csak szűrt vizet fogyaszt!
A LAICA szűrőkancsók megfelelnek a független ellenőrző testületek legszigorúbb kritériumainak.
Paraméterek és specifikációk:
Tulajdonságok:
Mechanikus szűrőkapacitás jelző
Praktikus Flow and go tető
Kiváló minőségű anyagok
Teljes űrtartalom:
2,25 l
Szűrt víz mennyisége:
1,25 l
Szűrő típusa:
Bi-Flux
Szín:
fehér

Kód:  EAN6067c
Termékszám:  8013240701950
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20