Oldal frissítése

LAICA HI3011

4,1 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LAICA HI3011

A LAICA HI3011 légpárásító egészséges és optimális páratartalmú környezetet biztosít. Megakadályozza a levegő kiszáradását, amely az egészségügyi problémák gyakori okozója, mint például a legyengült immunrendszer, a száraz bőr, szemszárazság és egyebek. A vízpára és az ultrahangos technológia elvén dolgozik. Ennek köszönhetően extrém alacsony hangerőn működik és minimális mennyiségű elektromos energiát fogyaszt. Az állítható fúvóka lehetővé teszi a hideg pára folyamatos és hosszantartó párologtatását. A nagy levehető tartály akár 8-9 óra folyamatos üzemidőt biztosít. Az elegáns kör alakú eredeti design minden gyerekszobát, hálószobát vagy irodát feldob. Lélegezz egészségesen és alakíts ki kellemes környezetet bárhol ezzel az ultrahangos légpárásítóval .
Paraméterek és specifikációk:
Tulajdonságok:Megfelelő légpáratartalmat biztosítAzonnali légzési megkönnyebbülést biztosít mind a gyermekek, mind a felnőttek számáraÁllítható hideg párafúvóka - nagyon finom és tartós párolgást biztosítIdeális hálószobába, gyerekszobába, nappaliba vagy irodábaNagy levehető tartályFényjelzés
Zajszint:
Rendkívül csendes
Ultrahangos technológia
Tartály kapacitása:
kb. 8-9 órás üzemidő
Tápegység:
Hálózat
Méretek:
22 x 22 x 16 cm
Szín:
Fehér

Paraméterek

Tulajdonságok

Víztartály kapacitása 1,8 l

Párásító típusa

Párásító típusa Ultrahangos

Funkciók

Funkció Páratartalom megőrzés, Páratartalom mérés

Szín

Szín Fehér

Méret

Mélység 22 cm
Szélesség 22 cm
Magasság 16 cm
Kód:  EAN6163b
Termékszám:  HI3011
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20