Oldal frissítése

Laica KS1601L digitális konyhai mérleg, fekete

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Laica KS1601L digitális konyhai mérleg, fekete

Szeretne egy konyhai mérleget, amely egyszerre elegáns és praktikus? A Laica modell egyszerűen elkápráztatja. A vékony és elegáns ívelt forma kiemeli a tervezést és tiszta vonalakat. Minden munkalap dísze lesz már az első naptól fogva. De ez nem egy zajos eszköz, az 5 kg-os terhelhetősége könnyen lépést tart a nagyobb konyhai mérlegekkel is. 1 gramm pontossággal mér, így még a legjobb és legfinomabb ételeknek is biztosítja a megfelelő arányú összetevőket. A kontrasztos és jól olvasható kijelzővel együtt használata bármikor öröm. 

Legfontosabb jellemzők

  • Nagy terhelhetőség, 5 kg
  • Pontos mérés
  • Elegáns fekete kivitelben
  • DOT MATRIX kontrasztos LED kijelző
  • Négy darab AAA elemmel működik

Kompatibilis az edényekkel

Szereti a sokoldalúan használható eszközöket? Ne legyen korlátozva egy konkrét mérőedényre, ami a háztartásában található, már a kezében van, vagy már dolgozik vele. A tara funkcióval egyszerűen törölheti a mért súlyokat, és az összes hozzávalót pontosan kimérheti egyetlen tálba. Ezzel időt és edényt takarít meg. 

 

 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Méret

Szélesség 20 cm
Magasság 1,6 cm
Mélység 21 cm
Kód:  LAI0036
Termékszám:  KS1601L
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15