Oldal frissítése

Laica Bi-flux 2db

4,8 426 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Laica Bi-flux 2db

Kényeztesse testét minden nap magas minőségű és rendkívül ízletes ivóvízzel az olasz Laica termékek hatékony szűrésének köszönhetően. Az innovatív Bi-Flux szűrő 5 sebességes szűrő kapacitással akár 30%-al hatékonyabb, mint a többi szűrő. Kapacitása eléri a 150 liter vizet, mely körülbelül egy hónap használatra elegendő. Szerezze meg költséghatékony 2 db-os csomagban!

Bi-Flux cserélhető szűrőbetét

  • Az olasz Laica gyártótól
  • A költséghatékony csomag 2 db-ot tartalmaz
  • Magas minőségű ivóvíz olcsón
  • 5 sebességes szűrő 30%-al hatékonyabb használattal
  • A szűrő kapacitása 150 liter
  • Átlagosan 1 hónapos használatra

Fogyasszon tisztított vizet

Az elegendő mennyiségű, jó minőségű víz az egészség egyik legfontosabb alkotóeleme. A vízszűrő nem csak a klórt és annak szagát távolítja el, hanem nehézfémeket is, mint az ólom, cink és réz. Az ételek és italok, melyeket a tisztított vízzel készt, sokkal jobbak és ízletesebbek lesznek. Emellett a szűrés eltávolítja a  vízkövet, mellyel megmentheti kávéfőzőjét és vízforralóját. Mondjon búcsút a kellemetlen és szennyezett víznek, és élvezze a tiszta vizet.

Spóroljon a Laica-val

Elege van a palackozott víz vásárlásából és egy sokkal gazdaságosabb módszert szeretne találni? A Laica szűrővel a fogyasztható víz átlagára körülbelül 300 Ft / liter. A pénzspórolás mellett megszabadulhat a rengeteg víz fárasztó cipelésétől az üzlettől otthonáig. Ezen kívül a palackozott vizeket gyakran rosszul tárolják, így valamilyen baktériumot tartalmazhatnak. Másik előnye, hogy környezetbarát termék, hiszen nem vásárol feleslegesen műanyag csomagolású és palackozású vizet. Bátran csatlakozzon a több, mint 50 millió EU-s állampolgárhoz, akik már szűrt vizet fogyasztanak.

Paraméterek

Tulajdonságok

Darabszám 2 db
Lépcsőzetes szűrés 5
Szűrő kapacitás 150 l
Kód:  LAI0001
Termékszám:  F2M
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15