Oldal frissítése

Laica Aida szűrőkancsó piros

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Laica Aida szűrőkancsó piros

Kényeztesse szervezetét minden nap kiváló minőségű és finom ivóvízzel a Laica Aida vízszűrő kancsó segítségével, az olasz Laica cégtől. Egyszerű kivitelezés, optimista piros színű elemeivel tökéletesen illeszkedik bármilyen modern konyhába. A kancsó a maga 2,3 literes térfogatával akár 1,2 liter vizet is képes megszűrni, így nem kell a folyamatos utántöltés miatt aggódnia. Az innovatív Bi-Flux 5 szintű szűrő akár 30%-kal hatékonyabb szűrésre képes, mint a többi szűrő a piacon.

Amikor feltölti a kancsót, még csak fel sem kell nyitnia teljesen a fedelet, hála a rajta található különleges QuickFill nyílásnak. A kancsó gond nélkül befér a hűtőszekrénybe, így nyáron is tökéletesen szűrt, hideg vizet ihat. A mechanikus kijelző figyelmezteti, amikor szűrőcserére lenne szükség. Egy szűrő akár 150 liter vízhez is elég, így több mint 1 hónapig is használni tudja. A kancsó tartós műanyagból készült, mely természetesen BPA mentes. 

 

Elegáns olasz szűrőkancsó

  • Minőségi ivóvíz kevés pénzért
  • 1,2 liternyi szűrt víz
  • Modern Bi-Flux szűrő
  • Cserélhető szűrő, élettartam jelzővel
  • Gyors újratöltés, köszönhetően a QuickFill lyuknak
  • Töltse fel üres PET palackjait szűrt vízzel
  • Komptakt méretek: 26x9.5x27 cm
  • Kis súly, mindössze 0,6 kg
  • Praktikus, ergonomikus fogantyú
  • BPA mentes műanyag tartály
  • Szín: piros/átlátszó/fehér

Szavazzon a szűrt vízre

Az elegendő mennyiségű, minőségi víz az egyik legfontosabb feltétele az egészségnek. A szűrő nem csak a klórt és különböző szagokat távolítja el, hanem a nehézfémeket is, mint például az ólom, cink és réz. Minden étel is ital, amelyet, ha szűrt vízzel készít sokkal jobb és ízletesebb lesz. Emellett a szűrő a vízkövet is eltávolítja, így megóvhatja a kávéfőzőjét és a kancsóit. Mondjon búcsút a koszos víznek, és élvezze inkább kristálytiszta változatban.

Spóroljon a Laica-val

Belefáradt már abba, hogy PET palackokban vásárolja otthonra a vizet, és szeretne egy gazdaságosabb megoldást? A pénz mellett, még energiát is megspórolhat magának azzal, hogy nem kell a palackok cipelésével bajlódnia. Emellett, a vizet gyakran rosszul töltik a PET palackokba, így baktériumokat is tartalmazhat. Valamint további előnye, hogy megóvja környezetét a felesleges műanyag csomagolástól. Ne várjon tovább, csatlakozzon a több mint 50 millió EU-s polgárhoz, akik már szűrt vizet isznak.

 

Paraméterek

Szűrőkanna

Szűrőcsere jelző Mechanikus
Kód:  LAI0021
Termékszám:  J35-ED
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20