Oldal frissítése

Lafe WBE16S

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Lafe WBE16S

A Lafe WBE16S egy erőteljes padló ventilátor, amely különösen jól jöhet a forró, nyári napokon. Kompakt, így tökéletesen illeszkedik bármilyen helyiségbe. A ventilátor lapátjait egy fémrács védi, amelyet arra terveztek, hogy megvédje a lapátokat a sérülésektől, illetve megakadályozza, hogy Ön megsérüljön a ventilátor óvatlan használata esetén.

A ventilátor átmérője 40 cm, három forgási sebesség beállítással és állítható dőlésszöggel rendelkezik. Az állvány tömör fémből készült és a teljes ventilátor egy keresztes emelvényen áll, amely alja gumírozott részekkel vannak felszerelve. Az állvány tetején készült gombokkal vezérelhető. Az egész ventilátor fehér árnyalatú.

Főbb jellemzői a Lafe WBE16S padló ventilátornak

  • Kompakt padló ventilátor
  • Védőrács a biztonság érdekében
  • Padlón való használatra
  • Teljesítmény: 45 W
  • Túlmelegedés elleni védelem
  • Stabil talp gumírozott lábakkal

Szín:
Fehér

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 45 W
Sebességfokozat 3
Lapátok átmérője 40 cm

Típus

Típus Álló
Kód:  LAFVE004
Termékszám:  LAF-WBE16S

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05