Oldal frissítése

LADYCUP Touch of Lavender

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LADYCUP Touch of Lavender

Unod már az intim higiéniai termékek havi vásárlását és szeretnél végre kipróbálni valami újat? Akkor szerezd be Te is a(z) LADYCUP Touch of Lavender menstruációs kelyhet, mellyel a nehéz napok sokkal kényelmesebbé tehetők akár sportolás közben is. Óriási előnye, hogy megfelelő karbantartás mellett több évig is használható. Ebből következik, hogy hosszú távon olcsóbb és emellett környezetbarát is, hiszen nem termelünk vele annyi hulladékot. Orvosi szilikon anyagból gyártották. Ez egy minőségi, egészségbarát anyag, amelyet széles körben használ az orvostudomány. Szóval, nem okoz irritációt és allergiás reakciót sem. Pozitívuma, hogy nem tartalmaz parfümöt, fehérítőt, peszticideket, dioxidokat és más hasonló anyagokat, amelyek rossz hatással vannak a hüvely belsejében található nyálkahártyára. A legtöbb nőnél a méhszáj közepesen vagy magasan helyezkedik el. Számukra ez a normál típusú kehely a tökéletes választás.

A(z) LADYCUP Touch of Lavender menstruációs kehely fő paraméterei

  • Az intim tölcsérrel a nehéz napok sokkal komfortosabbá tehetők
  • Gazdaságos és környezetbarát megoldás
  • A(z) LADYCUP menstruációs kehely típusa: normál
  • Az alábbi anyagból készítették: orvosi szilikon
  • Keményebb anyaga miatt elsősorban sportoló nők számára ideális
  • Szín: lila
  • A(z) LADYCUP Touch of Lavender kehely végződése: szár
  • Max. űrtartalma: 21 ml

A(z) LADYCUP menstruációs kehely specifikus jellemzői

Ez az intim tölcsér úgynevezett szár végződésű, tehát könnyen ki tudod húzni. Egyszóval segít megtalálni a kehely alját. Egészen 21 ml kapacitású.

Kód:  LADY139nad
Termékszám:  LADY139nad

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05