Oldal frissítése

Láda tele játékokkal "Sophie"

Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Láda tele játékokkal "Sophie"

A csomag alkalmas minden olyan gyermek számára 3 éves kortól, aki szeret játszani. Egy láda tele játékokkal"Sophie." vantémája a kislányok érdeklődési köre. . A következő készleteket kínáljacsikó és ló kiskutyával és kiegészítőkkel a Schleich-tól, szövet fejpánt Barbie motívummal, Lumpin bögre, dupla nyaklánc és karkötő készlet fából készült szívekkel és virágokkal, Rajan az egyszarvú, egy bújós egyszarvút, akit megölelhetsz, szövőszék 4 gombolyag gyapjúfonallal és Crazy CHIC hajsminkkel. A "Sophie" játékokkal teli láda elősegíti a kreatív személyiség, az esztétikai érzék, a képzelet és a pszichomotoros készségek fejlődését.

A tematikus készlet fő vanllemzői A láda tele van játékokkal "Sophie"

  • A csomag a szórakozás telvans spektrumát tartalmazza a 3 éves korú gyermekek számára.
  • A játékokkal teli láda "Sophie" fejleszti a kreativitást, a finommotorikus készségeket és a képzelőerőt.
  • Tartalmaz egy Schleich varázslovat és egyszarvú készletet, divat- és szépségápolási kiegészítőket, kreatív készleteket és egy plüssállatot.
  • Lumpin plüss állatos bögre mikrohullámú sütőbe és mosogatógépbe tehető
  • A "Sophie" játékokkal teli láda a lányok érdekeit szolgálja.

A "Sophie" játékokkal teli láda a szórakozás telvans spektrumát tartalmazza.

A játékokkal teli nagy mókás láda egyes elemei úgy vannak kombinálva, hogy minden gyermek számára a legjobb szórakozási lehetőségeket teremtsék meg. Van hálózsák, játék- és kreatív kollekció, divat- és szépségápolási kiegészítők vagy egy nagyszerű bögre is, amelynek motívuma egy plüssállat, a Lumpin, amely könnyű és gyönyörűen illeszkedik a gyermek kezébe. Nyomata nagyon ellenálló a kopással szemben, még gyakori mosogatógépben történő mosás esetén is. A játékládából származó Lumpin bögrét is beteheted a mikrohullámú sütőbe. A csomagban egy matricakészletet is találsz, amellyel a gyerekek fantáziájuk szerint díszíthetik a ládát, a játékparti után újra összerakhatják, és könnyen tárolhatják.

A Schleich figurák rendkívül részletesek és szeretettel festettek.

Rajana, a Schleich egyszarvúja egyike annak a hat csillogó csikónak, amelyek együtt élnek a gyönyörű, varázslatos Bayala virágmezőkön. Gyönyörű, kézzel festett tündércsikó figura aranyos tetoválásokkal és rózsaszín sörénnyel és farokkal minden kislánynak örömet okoz.

A kreativitás, a finommotoros készségek és a képzelőerő fejlődését támogató játékok

A "Sophie" tematikus játékkészlet kreatív hölgyeket kínál. talc loom by Woody,ami nagyszerűen fejleszti a finommotoros készségeket, hanem a képzelőerő és a kreativitás is. A gyapjúszálakat először a szövőszéken fonják meg, majd két csónakon keresztül a felcsévélt gyapjúval átfűzik, amíg egy telvans takaró nem alakul ki. A mellékelt 4 gombolyag gyapjúfonal további színekkel egészíthető ki a kis szövőgépekhez, így végtelen számú egyedi termék készíthető. Az eredeti frizurákat kedvelő lányok számára van egy haj sminkkészlet. Crazy CHIC. Tartalmaz egy fodrászpálcát, amely megkönnyíti a divatos, színes frizurák elkészítését. Egyszerűen helyezze beportablettákat a tartóba, vigye át a hajába, és ne csak gyönyörű színárnyalatokat, hanem szivárványokat is hozzon létre a hajában. Senki sem fog unatkozni a SES játékládájában.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Típus

Típus Hagyományos

Plüss fajtája

Kategória Állat
Plüss fajtája Egyszarvú
Kód:  HRAkc03583
Termékszám:  8591864601769
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10