Oldal frissítése

Láda tele játékokkal - "Oscar"

Láda tele játékokkal - "Oscar"

A csomag alkalmas minden olyan gyermek számára 3 éves kortól, aki szeret játszani. Az "Oscar" játékládában a fiúk és a lányok egy Brixies készletet találnak egy mókás figurával, továbbá van benne egy plüss kutya vagy egy tigris, Lumpin bögre, a BMW i8 LCI SIKU Super Czech Police változata, nyerges vontató és tömör keményfa autók, Clementoni mechanikus laboratórium - Versenyautó több mint 100 darabból és Giganotosaurus figura mozgatható alsó állkapoccsal. Az "Oscar" tematikus kollekció elsősorban a fiúk érdeklődési körét célozza, és fejleszti a kreativitást, a képzeletet és támogatja a pszichomotoros fejlődést.

A tematikus készlet főbb jellemzői - Láda tele játékokkal "Oscar"

  • A csomag a gyermekek szórakoztatásának teljes spektrumát tartalmazza.
  • Az "Oscar" játékokkal teli láda fejleszti a kreativitást, a finommotorikus készségeket és a képzelőerőt.
  • A gyűjtemény a fiúk érdeklődési körére összpontosító elemeket tartalmaz.
  • Flavio-val, a plüsskutyával vagy Puskin tigrissel.
  • A bögre a Lumpin plüssállat motívumával mikrohullámú sütőbe és mosogatógépbe tehető.
  • A SIKU modell széles ajtajai ugyanúgy nyílnak, mint az eredetinél.
  • Az "Oscar" játékokkal teli láda 3 éves korú gyermekek számára készült.

Az "Oscar" játékokkal teli láda a szórakozás egész spektrumát tartalmazza.

A játékokkal teli nagy mókás láda egyes elemei úgy vannak kombinálva, hogy minden gyermek számára a legjobb szórakozási lehetőségeket teremtsék meg. Van még egy álomkendő és egy építőkészlet. Továbbá egy nagyszerű bögre, egy plüssállat Lumpin motívumával, amely könnyű és gyönyörűen illeszkedik a gyermek kezébe. A mintázat rendkívül ellenálló a kopással szemben, még gyakori mosogatógépben történő mosás esetén is. A játékládából származó Lumpin edényt is beteheted a mikrohullámú sütőbe. A tematikus játékkészletazaz az "Oscar" tartalmaz egy matricakészletet is, amellyel a gyerekek fantáziájuk szerint díszíthetik a ládát, a játékparti után újra összerakhatják, és könnyen tárolhatják.

A SIKU modell széles ajtajai ugyanúgy nyílnak ki, mint az eredetinél

A SIKU Super Czech Police BMW i8 LCI egy sportos hibrid autó, amely már a parkolással is felhívja magára a figyelmet. A kisebb fiúk számára az "Oscar" témájú játékkészlet egy fából készült traktort kínál félpótkocsival és 4 autóval, amely kétszintes platóval örvendeztet meg. Ez könnyedén lehajtható, így az autók fel- és lehajthatnak a rámpára, valamint a vontató és a pótkocsi is leválasztható. Senki sem fog unatkozni a SES játékládával!

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól
Kód:  HRAkc03579
Termékszám:  8591864601721
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20