Oldal frissítése

LACTACYD Retail Fresh Mentol 200 ml

4,9 110 értékelés
2 790 Ft

LACTACYD Retail Fresh Mentol 200 ml

Lactacyd Fresh

Lactacyd Fresh intim tusfürdőt kifejezetten az inti területe mosakodására fejlesztették ki. Egyedi összetétele védi a nőket a kellemetlen szagoktól és hosszú időn át biztosítja a frissesség és tisztaság érzését. Formulájának hármas hatása természetes tejsavval, mentollal és Deo Active Complex ™-szel dúsított. Kényeztetsd magadat egy olyan termékkel, amely biztosan véd a kellemetlen szagoktól és a isztaság kellemes érzését biztosítja.

Különleges emulzió az intim higiéniáért nők számára tervezve. Hatékonyan megelőzi a kellemetlen szagokat mint például a menzeszét, és védi az intim területeket a baktériumok elterjedésétől. Megtartja az intim területek természetes pH szintjét és hosszantartó frissességet biztosít testednek. A termék használata ajánlott szauna, edző terem vagy medence használata után. Használj megbízható terméket, amely nem irritálja az intim területeket! 
Hatóanyagai:

  • Természetes tejsav - hidratál, antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatású, csillapítja az irritációt és gátolja a baktériumok növekedését
  • Menthol - kellemesen felfrissít és lehűt
  • Deo Active complex™ - megbízhatóan védi a bőrt az izzadság kellemetlen szagától hosszú időn keresztül

Bőr típus:
Minden bőrtípusra
Alkalmazás:
Nedves bőrre vidd fel szükség szerint, majd gyengéden mosd meg vele a területet. Legfőképpen menstruációs időszakban vagy medence, szauna vagy edző terem használat után használd. 
Kötet:
200 ml

Paraméterek

Típus

Típus Női

Tulajdonságok

Hatás Tisztító, Hidratáló, Frissítő
Specifikáció Natúr

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes összetevőjű

Darabszám

Darabszám 1 db

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Tulajdonságok

Hatás Tisztító, Hidratáló, Tápláló
Specifikáció Natúr

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra
Kód:  INT002
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594060894508

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15