Oldal frissítése

LaCie Rugged SSD 1TB Thunderbolt Series v2

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LaCie Rugged SSD 1TB Thunderbolt Series v2

LaCie Rugged SSD 1TB Thunderbolt sorozat v2

Design od Neil Poulton

Kemény a terepen. Gyors mindenhol 

Még ha terepen is van, az új LaCie Rugged-nak köszönhetően, nem késik meg a projektjeivel. Az IP-54 -et teljesítő természeti jelenségekkel szembeni ellenállóképességnek, valamint a Thunderbolt vakító sebességének és az USB 3.0-nak köszönhetően, nem kell kompromisszumot kötnie az ellenállóképesség, mobilitás és a gyorsaság között.


  • A Thunderbolt gyorsasága akár 387 MB/mp is lehet*
  • USB 3.0 az univerzális csatlakoztatáshoz
  • Buszrendszeren keresztüli tápellátás a teljes mobilitásért
  • Ellenállás az ütésekkel, vízzel és porral szemben, bármilyen környezetben való felhasználáshoz 


Kompromisszumok nélküli sebesség

Fénysebességű átvitelek a Mac -re és a PC -re, az USB 3.0-nak köszönhetően és Thunderbolt felülettel. Az SSD verzióban a LaCie Rugged lehetővé teszi a 387 MB/mp sebességet – ami a leggyorsabb buszrendszerrel tápellátott berendezéssé teszi*. A merevlemezzel ellátott verzió 122 MB/mp sebességet ér el, ami 35% javulást jelent a FireWire 800 -al szemben. Mentsen el és vigyen át akár egy nagyobb adatmennyiséget is, egy töredéknyi idő alatt. Élvezze a fotótárak gyorsabb átböngészését.

LaCie Rugged SSD 1TB Thunderbolt sorozat v2

LaCie Rugged SSD 1TB Thunderbolt sorozat v2

Univerzális csatlakoztathatóság

Ne engedje, hogy a projektje, a külső merevlemeze és számítógépe inkompatibilitása miatt akadjon meg. Az USB 3.0 -al vagy a Thunderbolt felülettel, a LaCie Rugged kiváló megoldás a Mac és a PC számára is. Az USB 3.0 visszamenőleges kompatibilitásának köszönhetően, bármilyen standard számítógéphez, bárhol csatlakoztathatja. Az integrált Thunderbolt kábel, a nem használata esetén elegánsan el van helyezve, hogy sose veszítse el azt. A LaCie Rugged készülék az USB 3.0 és Thunderbolt kábelek által, teljesen tápellátott. A hordozhatósága és a felülete, nélkülözhetetlen kellékké teszi az új Mac-je vagy Ultrabook™-ja számára.


LaCie Rugged SSD 1TB Thunderbolt sorozat v2

Adatvédelem minden terepen

Az adatai pótolhatatlanok, épp ezért létfontosságú a védelmük az elképzelhető balesetekkel szemben, bárhová is menjen. A LaCie, épp ezért alakította ki az új Rugged készüléket, amely ellenálóbb mint azelőtt bármikor. A készülék MIL-kompatibilis, ami azt jelenti, hogy az adatai védve vannak akár 2 méteres (6,6 láb) magasságból történő esésnél is. Az útjai során, az IP54 porral és vízzel szembeni védelmi szint eléréséhez, helyezze fel az eltávolítható borítást. Ha a LaCie Rugged kiesne a csomagjából, vagy a sár általi szennyezésére kerülne sor, biztos lehet benne, hogy az adatai továbbra is elérhetőek maradnak. Az SSD verzió egy lépéssel előbbre jár, csúcsminőségű ellenállást biztosít a rezgésekkel és a ütésekkel szemben. Mindkét verzió megfelelően ellenálló, az ügyfeleknek vagy partnereknek történő elküldéshez. A mellékelt szoftver ráadásul védi az adatait a kíváncsi szemekkel szemben, az AES 256 bites rejtjelezés által.


Beleértve a felhasználóbarát szoftver felszereltséget is

Automatikus biztonsági mentés
Egyszerű beállítás és automatikus mentés gondok nélkül, a PC és a Mac® számára.

Jelszó általi védelemA LaCie Private-Public szoftver* biztosítja, hogy a fájljai teljesen bizalmasok maradnak.

Thunderbolt  a Windows számára
Ezen terméket csatlakoztathatja a Windows-al ellátott számítógépekhez, a Thunderbolt kábelek segítségével.

Thunderbolt  a Windows számára

Paraméterek

Típus és kapacitás

Kapacita úložiště (celková) 1 000 GB (1 TB)
Tárhely típusa SSD

Méret

Szélesség 89 mm (8,9 cm)
Magasság 24 mm (2,4 cm)
Mélység 140 mm (14 cm)

Tömeg

Tömeg 280 g (0,28 kg)

Szín

Szín Narancssárga

Hasznosítás

Rendeltetés Külső, Ellenálló
Kód:  DL067a70j1
Termékszám:  LAC9000602
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20