Oldal frissítése

LaCie Rugged 4TB Thunderbolt USB-C

5 4 értékelés

LaCie Rugged 4TB Thunderbolt USB-C

rugged
 

Kemény terep, gyorsaság bárhol

 

Akkor is, ha a kezében a legújabb LaCie Rugged modellt tartja, a következő sorok minden elképzelését felülmúlják. Hála a természeti elemekkel megküzdő IP 54 ellenállóképességnek, a Thunderbolt és az USB C vakító sebességének, végre nem kell alkut kötni a tartósság, a mobilitás és sebesség között.


Főbb jellemzők

 

  • Thunderbolt sebesség: 130 MB / s
  • Óriási kapacitás - 4 TB
  • Thunderbolt és USB-C univerzális portok
  • Teljes hordozhatóság
  • Ütés-, por- és a vízállóság (IP54)
  • Neil Poulton által tervezve

Sebesség kompromisszumok nélkül

Az adatátvitel Mac eszközök és PC-k esetében, Thunderbolt és USB-C csatlakozókon keresztül elérheti az akár 130 MB/s sebességet is. Így hatalmas méretű adathalmazokat mozgathatsz egyik helyről a másikra, egy szempillantásnyi idő alatt. Élvezd a fotó mappák gyors böngészését.

 

 

Sokoldalú csatlakoztathatóság

Ha ezt a készüléket használod, biztosan nem lesz olyan, hogy ne lenne kompatibilis a gépeddel, ugyanis a Thunderbolt és USB-C csatlakozók lehetővé teszik a kapcsolódást mind Mac, mind PC eszközökhöz. A beépített Thunderbolt kábel ráadásul biztonságosan tárolható, amikor épp nincs használatban, ezzel is kerülve az elkeveredés veszélyét. Vagyis ezen okokból kifolyólag a LaCie Rugged nélkülözhetetlen kiegészítője lesz számítógépednek!


 

Adatvédelem minden terepen

Adataid pótolhatatlan, elengedhetetlenül fontos egységek, így nagyon fontos őket mindig biztonságban tudni. Ezért mi egy olyan készüléket kínálunk Neked, amely MIL-kompatibilis, vagyis akár 2 méteres zuhanást is kibír törés nélkül. Így ha mondjuk sárba is ejtenéd a készüléket, biztosan hozzá tudsz még férni lementett adataidhoz, és még a hivatlan nézelődőktől sem kell tartanod, ugyanis egy AES 256 bites titkosító funkcióval is ellátták ezt a merevlemezt.


Paraméterek

Típus és kapacitás

Tárolókapacitás (HDD + SSD) 4 000 GB (4 TB)
Tárhely típusa HDD
Formátum 2.5"
Lemez tárolókapacitása 4 096 GB (4 TB)

Méret

Szélesség 91 mm (9,1 cm)
Magasság 148,4 mm (14,84 cm)
Mélység 34 mm (3,4 cm)

Tömeg

Tömeg 600 g (0,6 kg)

Szín

Szín Narancssárga

Sorozat

Lemez sorozata LaCie 2,5" Rugged

Tulajdonságok

Interfész USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1), Thunderbolt
Csatlakozó USB-C
Anyag Alumínium
Csomag tartalma Kábel

Hasznosítás

Rendeltetés Külső, Ellenálló
Kód:  DL067a7a5
Termékszám:  STFS4000800
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10