Oldal frissítése

LaCie Culbuto 16 GB

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LaCie Culbuto 16 GB

Ismerd meg az egyedi Culbuto pendrive-ot a LaCie műhelyéből, ezzel biztos, hogy egy kis mágiát és szórakozást viszel az íróalsztalra. Ha eljön az a pillanat, amikor játékos kedvedben a gyermekkori keljfeljancsit vennéd legszívesebben kézbe, ne gondolkodj sokat. A LaCie Culbuto pontosan ugyanazt az élményt nyújtja. A tervezésének köszönhetően kimondottan táncol az asztallapon, és ha éppen nem az adataidat mented rá, egy elegáns fotó állványként is megállja a helyét.
A meghajtó - amellett, hogy szórakoztató - gyors is. A fedél alatt egy gyors USB 3.0 lemez rejlik, hogy  gyorsan átadhasd a fájlokat, várakozás nélkül. A pendrive kapacitása 16 gigabájt, ezért nem lesz gond elmenteni rá az az összes fontos dokumentumot, filmet és a kedvenc dalaid is ráférnek.

Legfontosabb jellemzői

  • 16 GB
  • Design by Constance GUISSET
  • Rendkívül gyors USB 3.0
  • Úgy is lehet használni, mint egy praktikus fotóállványt

Paraméterek

Kapacitás

Kapacita úložiště (celková) 16 GB

Csatlakozás

Interfész USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Szín

Szín Fekete
Kód:  DL000s3a
Termékszám:  LAC9000451

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20