Oldal frissítése

LaCie 8big Rack Thunderbolt 2 24TB

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LaCie 8big Rack Thunderbolt 2 24TB

Nagy teljesítményű adattároló cég LaCie rack kialakítás a legnagyobb, ha harisnya hatalmas helyet biztosít akár 48 TB. Ez oszlik nyolc hot-swap lemezek, amelyek ebben a változatban Nyolc 3 TB meghajtókat 7200 fordulat másodpercenként. Rack kivitel különösen alkalmas a vállalati szférában, ahol közhely, hogy a kifinomult adatbiztonság, az egyszerű karbantartás és a maximális átviteli sebesség. Használja a LaCie 8big Rack 2 Thunderbolt hardveres RAID, hot-swap tervezés és ahogy a neve is sugallja, két Thunderbolt második eredmény hihetetlen, egyenletes sebességgel mentés és át nagy fájlokat, mint például a 4K video.

legfontosabb jellemzői

  • Maximális sebesség akár 1330 MB / sec
  • hardveres RAID
  • Két Thunderbolt port 2 4K munkafolyamat
  • Egyszerű és gyors karbantartás
  • Hot-swap meghajtót, ventilátorok és teljesítmény
  • Readiness azonnali használatra nyolc 3 TB meghajtók ára

Könnyen konfigurálható RAID

Kromě kompatibility s jakýmkoli počítačem, hardwarový RAID poskytuje trvalý výkon a lepší spolehlivost. A tárcsák natív formátumú HFS és kapcsolódó RAID 5 módban azonnali használatra Mac.

LaCie RAID Manager szoftver biztosítja az Ön számára egy központosított, hatékony módja annak, hogy konfigurálja és monitorozza az összes 8big LaCie sirályok, amelyek kapcsolódnak egy munkaállomásról. A támogatás a RAID migráció, akkor mozogni RAID 5, 4 meghajtó RAID 5, 8 virtuális lemezek adatvesztés nélkül. Ha vannak elfoglalva, akkor különböző problémák jelentése közvetlenül az e-mail. A problémák elkerülése érdekében, hogy meg lehet oldani gyorsan a korai beavatkozás és adatvesztés nélkül.

A sebesség és a megbízhatóság az első helyen

Modern interfész Thunderbolt 2 ér hihetetlen átviteli sebesség akár 1330 MB / s, így archiválására nagy mennyiségű adat a pillanatok. Továbbá, ezen a felületen könnyen egymásra és tárolás egyetlen kábelen keresztül csatlakozik a számítógéphez legfeljebb 6 készüléket.

Az innovatív hűtési rendszer biztosítja a hosszú tárolás megbízhatóság, és védi a túlmelegedés ellen. Fontos elem a teljes komponens redundancia, amely kiváló eszköz a szakemberek, hogy biztosítsák a non-stop, megbízható és biztonságos adatok eloszlása. Meghibásodás esetén az egyik elem tehát boltban is teljesen működőképes.

 

Paraméterek

Tárhely

Maximum kapacitás 48 TB
Lemezek kapacitása (összesen) 24 TB
Fiókok száma 8 ×
Meghajtóval foglalt fiókok száma 8 ×
RAID támogatás RAID 0, RAID 1 (tükrözés), RAID 5, RAID 6, RAID 10 (1+0)

Teljesítmény

Olvasási sebesség 1 330 MB/s
Írási sebesség 1 060 MB/s

Használat

Használat Otthoni, Céges
Kivitelezés Rack

Méret és tömeg

Mélység 772 mm
Magasság 44 mm
Szélesség 477 mm
Tömeg 20 kg
Kód:  DL070n1
Termékszám:  LAC9000499EK

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05