Oldal frissítése

LaCie 8big Rack Thunderbolt 2 12TB

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LaCie 8big Rack Thunderbolt 2 12TB

Nagy teljesítményű adattároló cég LaCie rack kialakítás a legnagyobb, ha harisnya hatalmas helyet biztosít akár 48 TB. Ez oszlik nyolc hot-swap lemezei, amelyek ebben a változatban látva négy 3 TB meghajtókat 7200 fordulat másodpercenként. Rack kivitel különösen alkalmas a vállalati szférában, ahol közhely, hogy a kifinomult adatbiztonság, az egyszerű karbantartás és a maximális átviteli sebesség. Használja a LaCie 8big Rack 2 Thunderbolt hardveres RAID, hot-swap tervezés és ahogy a neve is sugallja, két Thunderbolt második eredmény egy hihetetlenül stabil sebesség mentés és át nagy fájlokat, mint például a 4K video.

legfontosabb jellemzői

  • Maximális sebesség akár 1330 MB / sec
  • hardveres RAID
  • Két Thunderbolt port 2 4K munkafolyamat
  • Egyszerű és gyors karbantartás
  • Hot-swap meghajtót, ventilátorok és teljesítmény
  • Readiness az azonnali használathoz négy 3 TB meghajtók ára

Könnyen konfigurálható RAID

Kromě kompatibility s jakýmkoli počítačem, hardwarový RAID poskytuje trvalý výkon a lepší spolehlivost. A tárcsák natív formátumú HFS és kapcsolódó RAID 5 módban azonnali használatra Mac.

LaCie RAID Manager szoftver biztosítja az Ön számára egy központosított, hatékony módja annak, hogy konfigurálja és monitorozza az összes 8big LaCie sirályok, amelyek kapcsolódnak egy munkaállomásról. A támogatás a RAID migráció, akkor mozogni RAID 5, 4 meghajtó RAID 5, 8 virtuális lemezek adatvesztés nélkül. Ha vannak elfoglalva, akkor különböző problémák jelentése közvetlenül az e-mail. A problémák elkerülése érdekében, hogy meg lehet oldani gyorsan a korai beavatkozás és adatvesztés nélkül.

A sebesség és a megbízhatóság az első helyen

Modern interfész Thunderbolt 2 ér hihetetlen átviteli sebesség akár 1330 MB / s, így archiválására nagy mennyiségű adat a pillanatok. Továbbá, ezen a felületen könnyen egymásra és tárolás egyetlen kábelen keresztül csatlakozik a számítógéphez legfeljebb 6 készüléket.

Az innovatív hűtési rendszer biztosítja a hosszú tárolás megbízhatóság, és védi a túlmelegedés ellen. Fontos elem a teljes komponens redundancia, amely kiváló eszköz a szakemberek, hogy biztosítsák a non-stop, megbízható és biztonságos adatok eloszlása. Meghibásodás esetén az egyik elem tehát boltban is teljesen működőképes.

 

Paraméterek

Tárhely

Maximum kapacitás 48 TB
Lemezek kapacitása (összesen) 12 TB
Počet pozic pro disk (2,5" a 3,5") 8 ×
Meghajtóval foglalt fiókok száma 4 ×
RAID támogatás RAID 0, RAID 1 (tükrözés), RAID 5, RAID 6, RAID 10 (1+0)

Teljesítmény

Olvasási sebesség 1 330 MB/s
Írási sebesség 1 060 MB/s

Használat

Használat Otthoni, Céges
Kivitelezés Rack

Méret és tömeg

Mélység 772 mm
Magasság 44 mm
Szélesség 477 mm
Tömeg 18 kg
Kód:  DL070m1
Termékszám:  LAC9000511EK

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15