Oldal frissítése

LaCie 5big Thunderbolt 2 40TB

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LaCie 5big Thunderbolt 2 40TB

Hihetetlen teljesítmény

Ha 4K videókkal dolgozol, vagy adatintenzív feladatokat végzel, akkor a LaCie 5big Thunderbolt 2 ideális választás számodra. Az eszköz megfelel a nagy erőforrás igényű adatfolyamatok szükségleteinek, gyors, biztonságos, megbízható és nagyon halk. A nagy kapacitású 40 TB RAID 5/6 teljes biztonságot nyújt az adatoknak.


Sebesség és teljes biztonság

  • Sebesség akár 1 050 MB/s 4K videók szerkesztéséhez
  • Hardveres RAID 5/6 in-line csere
  • Kettős Thunderbolt 2 port a láncolt eszközökhöz
  • Alumíniumház és csendes működés

Nagy adatátviteli sebesség

Az áttöréses ThunderBolt 2 technológia, a legfeljebb 20 Gb/s maximális átviteli sebességgel, biztosítja a maximális teljesítményt és a hihetetlen adatátviteli sebességet, ami elérheti akár az 1330 MB/s-t olvasás közben, valamint rögzítés közben az 1 060 MB/s-t. Ezek az értékek ideálisak a RAW 4K videók szerkesztéséhez és megtekintéséhez, valamint más kihívásokkal teli folyamatokhoz.


RAID a sebességért és a biztonságért

A LaCie 5big RAID 0, 1, 5, 6, 10 és JBOD módokat kínál. A hardveres RAID-illesztő program következetes teljesítményt, nagyobb rugalmasságot és képességet biztosít a számítógép RAID konfigurációjának fenntartása mellett történő csatlakoztatásához. A LaCie RAID Manager segítségével könnyedén kezelheted a RAID módot, igényeidnek megfelelően.


Csatlakoztass akár 36 eszközt

A Thunderbolt 2 támogatással akár hat eszközt csatlakoztathatsz egyetlen kábellel. Összesen 36 LaCie 5big meghajtót csatlakoztathatsz hat Thunderbolt 2 porton keresztül, aminek köszönhetően 1 PB (1,080 TB) nagyságú tárhelyet és 3,000 MB/s-ot meghaladó írási sebességet nyerhetsz.


Fejlett hűtési rendszer

A LaCie 5big kiemelkedő hűtési rendszerrel büszkélkedhet, amely biztosítja a hosszú távú megbízhatóságot azzal, hogy hatékonyan megakadályozza a túlmelegedést. A tartós alumínium ház egy csendes ventillátorral együtt, a hűtőfuratokon keresztül, hatékonyan elvezeti a hőt a belső alkatrészekről, ezzel is növelve a termék élettartamát.


Automatikus mentés

Automatikus mentés

A LaCie számos olyan alkalmazással bír, amelyekkel megelőzhető az illetéktelen hozzáférés, illetve könnyedén készíthető háttérmentés.

Jelszó védelem

Jelszavas védelem

A LaCie Private-Public funkciója biztosítja adataid teljes körű titkosítását. Az eszköz továbbá Kensington lock támogatással rendelkezik.

Energiatakarékos

Energiatakarékosság

A meghajtó elején található egy gomb, aminek segítségével ki vagy be lehet azt kapcsolni, így energiát takaríthatsz meg.

Paraméterek

Garancia

Kiterjesztett garancia Kiterjesztett garancia

Tárhely

Lemezek kapacitása (összesen) 40 TB
Fiókok száma 5 ×
Meghajtóval foglalt fiókok száma 5 ×
RAID támogatás RAID 0, RAID 1 (tükrözés), RAID 5, RAID 6, RAID 10 (1+0)

Teljesítmény

Olvasási sebesség 1 050 MB/s
Írási sebesség 950 MB/s

Használat

Használat Otthoni, Céges
Kivitelezés Desktop

Méret és tömeg

Mélység 196 mm
Magasság 220 mm
Szélesség 173 mm
Tömeg 7,6 kg
Kód:  DL070e82
Termékszám:  STFC40000400
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15