Oldal frissítése

LaCie 3.5" Porsche Design P'9233 4TB

5 5 értékelés

LaCie 3.5" Porsche Design P'9233 4TB

A design és a teljesítmény kiváló kombinációja

A LaCie Porsche Design Desktop Drive egy újfajta asztali merevlemez, mely tökéletes keveréke a formának és a funkciónak. Ez a világ legjobb tervező cégeinek és a LaCie együttműködésének egyedülálló eredménye. Köszönhetően az ultragyors USB 3.0-ás csatlakozónak, gyorsabb adatátvitelre képes, mint valaha. LED kijelzője kiegészíti az eszköz elegáns megjelenését.

Porshce
lacie

Porsche Design külső, LaCie funkció

A Porsche-val való gyümölcsöző együttműködés 2003-ban valósult meg, melynek eredménye az egyik legnépszerűbb merevlemez a piacon. Az új LaCie Desktop Drive ismételten exkluzív és időtálló design-nal érzezik, amit kiegészít erős és megbízható hardvere, hogy hosszú évekig kiváló teljesítményt garantáljon Önnek.


Gyorsítsa fel biztonsági mentését USB 3.0-val

Az USB 3.0 segítségével gyorsabban képes fájljait mozgatni, mint valaha. Az  adatátvitel most 4-szer gyorsabb, mint a hagyományos 2.0-ás USB segítségével. Köszönhetően ennek a kivételes sebességnek, könnyedén elmentheti fotóit, videóit, zenéit és így gyorsan megoszthatja őket barátaival vagy kollégáival.


porsche

Biztonságos, erős és alumínium anyagú

A meghajtó 5 mm-es aluminium burkolata segítségével védi fájljait. Ez az erős védelem nem csak mechanikai behatásoknak áll ellen, de eloszlatja a hőt, így növelve a készülék élettartamát. Az elegáns és luxus kiviteű megjelenés kiváló asztali meghajtóvá teszi, mely ugyan olyan jól működik ahogy kinéz.


Komplett szoftver eszközök

Készítsen automatikus adatmentést mind PC-n, mind Mac®-en
A LaCie Private-Public szoftver biztosítja, hogy a fájljai teljesen bizalmasak maradjanak.

Auto Eco üzemmód akár 77%-kal csökkenti az energiafogyasztást, amikor az eszköz nincs használatban.

Paraméterek

Típus és kapacitás

Kapacita úložiště (celková) 4 000 GB (4 TB)
Tárhely típusa HDD
Formátum 3.5"

Méret

Szélesség 120 mm (12 cm)
Magasság 38 mm (3,8 cm)
Mélység 190 mm (19 cm)

Tömeg

Tömeg 1 000 g (1 kg)

Szín

Szín Ezüst

Hasznosítás

Rendeltetés Külső

Tulajdonságok

Külső interfész USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kód:  DL068g4a
Termékszám:  LAC9000385
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15