Oldal frissítése

LaCie 3.5" Porsche Design P'9233 3TB

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LaCie 3.5" Porsche Design P'9233 3TB

A design és a teljesítmény kiváló kombinációja

A LaCie Porsche Design Desktop Drive egy újfajta asztali merevlemez, amely a forma és a funkció tökéletes keveréke. Ez az együttműködés a világ egyik vezető designcégének és a LaCie-nek köszönhető. Az USB 3.0 segítségével a LaCie Desktop Drive segítségével gyorsabban tölthetsz át fájlokat, mint bármikor korábban. Található rajta egy LED világítás is, amely jelzi, ha az eszköz be van kapcsolva, és kifinomult eleganciát kölcsönöz neki.

Porshce
 
lacie
 

Porsche Design forma, LaCie funkciók

A LaCie 2003-ban dolgozott a Porscheval, amelynek eredménye az egyik legnépszerűbb merevlemez lett. A LaCie asztali meghajtó exkluzív és időtlen formájú, szilárd, megbízható hardverekkel, amelyet hosszú évekig működik. Használd bárhol és győződj meg róla, hogy valóban nagy teljesítményt kapsz.


Gyorsítsd fel a biztonsági mentést USB 3.0-al

Az USB 3.0 segítségével a LaCie Desktop Drive lehetővé teszi a fájlok gyorsabb feltöltését, mint valaha - akár 700 másodperc alatt akár 700 megabájt filmet is másolhatsz! Az USB 3.0 sebességével készíthetsz biztonsági másolatot fotókról, videókról és zenefájlokról, és gyorsan cserélhetsz barátaiddal vagy kollégáiddal - minimális várakozással.


porsche
 

Biztonságos, erős és alumínium

A LaCie Porsche Design asztali meghajtó 5 mm-es alumínium házon keresztül védi a lemezt és a fájlokat. A kemény burkolat hatékony védelmet biztosít az adatoknak, kifinomult megjelenést kölcsönöz, és hozzájárul a hőelvezetéshez. Ezek a tulajdonságok lehetővé teszik a lemez védelmét és meghosszabbítják az élettartamát. A LaCie és a Porsche Design együtt dolgoztak a forma és a funkció összekapcsolásával, ami egy olyan asztali merevlemezt eredményezett, amely amellett, hogy kiválóan működik, jól is néz ki.


Komplett szoftvereszközök

Egyszerű beállítás és automatikus biztonsági mentés mind a PC, mind a Mac® esetén

A LaCie Private-Public szoftver biztosítja, a fájlok teljesen bizalmasan kezelését

Az Auto Eco üzemmód csökkenti az energiafogyasztást akár 77%-al, amikor nincs használatban az eszköz

 
 

Paraméterek

Típus és kapacitás

Tárolókapacitás (HDD + SSD) 3 000 GB (3 TB)
Tárhely típusa HDD
Formátum 3.5"

Méret

Szélesség 120 mm (12 cm)
Magasság 38 mm (3,8 cm)
Mélység 190 mm (19 cm)

Tömeg

Tömeg 1 000 g (1 kg)

Szín

Szín Ezüst

Hasznosítás

Rendeltetés Külső
Kód:  DL068g3a
Termékszám:  STEW3000400
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20