Oldal frissítése

LaCie 3,5" d2 Quadra v3 4 TB

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LaCie 3,5" d2 Quadra v3 4 TB

A LaCie d2 Quadra v3 a tökéletes merevlemesz professzionális munkakörülményekhez. Komplex kialakítása lehetővé teszi, hogy állítva tartsuk, fektetve, akár többet egymás tetején, vagy a LaCie által szolgáltatott 19 inches tartóba szerelve. A merevlemez biztonságának érdekében a test kiváló minőségű alapanyagokból készült. A legújabb USB 3.0 szabvány használatának és a 7200 RPM-es fordulatszámnak köszönhetően olvasási sebessége eléri a lenyűgöző 130 MB/s-ot.

Sokoldalú csatlakoztatási lehetőségek

Ezt a modellt, a rajta található négy csatlakozó teszi különlegessé (USB 3.0, eSATA és két FireWire 800-as port). Ezekkel felszerelve a d2 Quadra v3 univerzális kompatibilitással bír, így egyszerű adatairól biztonsági másolatot készíteni bármilyen munkaállomáson, konfigurációtól függetlenül.

A LaCie Desktop Manager segítségével, mely gyárilag telepítve van a merevlemezen, könnyedén beállíthat egy parancsikont bármely alkalmazás azonnali indításhoz, vagy aktiválhatja a meghajtó takarékos üzemmódját. Köszönhetően a két színnel rendelkező LED-nek, könnyedén figyelemmel követheti a merevlemez állapotát. Rendelkezésre állnak emellett biztonsági másolat készítő alkalmazások, mely segítségével elmentheti és visszaállíthatja adatait mind Mac, mind Windows számítógépeken.

 

Paraméterek

Típus és kapacitás

Tárolókapacitás (HDD + SSD) 4 000 GB (4 TB)
Tárhely típusa HDD
Formátum 3.5"
Lemez tárolókapacitása 4 096 GB (4 TB)

Méret

Szélesség 60 mm (6 cm)
Magasság 183 mm (18,3 cm)
Mélység 168 mm (16,8 cm)

Tömeg

Tömeg 1 700 g (1,7 kg)

Szín

Szín Ezüst

Hasznosítás

Rendeltetés Külső
Kód:  DL066e3a
Termékszám:  LAC9000258EK
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05