Oldal frissítése

LaCie 3.5"d2 Quadra 6TB v3

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LaCie 3.5"d2 Quadra 6TB v3

A LaCie 3,5" d2 Quadra v3 külső meghajtó gyors és megbízható, Neil Poulton által tervezett, a tárolási kapacitás mérete 6 TB, most nagysebességű USB 3.0 csatlakozóval is el van látva. Ön nagyra fogja értékelni a kompatibilitását és a nagyon magas szakmai szintű tervezését. Az adatátvitel  felgyorsul akár 130 MB / s sebességre és a merevlemez 7200 fordulat/perc sebességgel forog. Köszönet az egymásra pakolhatóságnak és tárolási lehetőségeknek, nagyon sok helyet tud megtakarítani. Továbbá, az Advanced Power Mode funkcióval jelentős energia megtakarítást érhet el!

A LaCie 3,5 „d2 Quadra v3 külső meghajtó főbb jellemzői

  • Univerzálisan kompatibilis külső meghajtó
  • Hatalmas a lemez tároló kapacitása
  • Tökéletes a háttérmentéshez mind a Windows és Mac -hez
  • Elegáns és kifinomult formai kialakítás

Sokoldalú csatlakoztatási lehetőség

Ez a modell nagyon különleges, az összesen négy interfész - USB 3.0, eSATA, és végül a két FireWire 800 port jelenlétének köszönhetően. Így ideális jelölt a haladó felhasználók általi használatra, akik például gyakran mozognak a PC és Mac között. Ezekkel a fejlett funkciókkal és szoftver programozási lehetőséggel már el is lehet kezdeni az archiválást vagy biztonsági mentést a merevlemezre, szinte azonnal, ahogy kinyitotta a dobozt! Az előre telepített LaCie Desktop Manager segítségével könnyen tud konfigurálni egy gombot, hogy elindítson egy kiválasztott alkalmazást egy gomb megnyomásával vagy a takarékos üzemmód konfigurálásával. A kétszínű elülső LED állapot jelző lámpa a lemez ellenőrzésére szolgál. Magában foglalja Genie Backup Assistant és az Intego Backup Assistant segéd funkciókat az adat visszaállításokhoz a Microsoft Windows és a Mac-nál. Mindkét termék ideális megoldás az egyszerű és felhasználóbarát mentésre és fájl visszakeresésre.

 

Paraméterek

Típus és kapacitás

Kapacita úložiště (celková) 6 000 GB (6 TB)
Tárhely típusa HDD
Formátum 3.5"
Lemez tárolókapacitása 6 144 GB (6 TB)

Méret

Szélesség 60 mm (6 cm)
Magasság 183 mm (18,3 cm)
Mélység 168 mm (16,8 cm)

Tömeg

Tömeg 1 700 g (1,7 kg)

Szín

Szín Szürke

Hasznosítás

Rendeltetés Külső
Kód:  DL066e4a1
Termékszám:  STGJ6000400
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20