Oldal frissítése

LaCie 2big Quadra 8 TB

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LaCie 2big Quadra 8 TB

Sokoldalú, rugalmas és megbízható

A LaCIe 2big Quadra modern adattárolók minden követelményének megfelel: gyors és biztonságos adatátvitelt biztosít. Az eszköz teljes mértékben megbízható, alkalmas a nagyfokú tartalomlétrehozásra, biztonságos háttérmentésre és nagy tárhelyet garantál.


Legfontosabb jellemzői

  • USB 3.0 sebesség: akár 210 MB / s
  • Quad-interfész PC / Mac-hoz
  • RAID + működés közbeni meghajtó-csere
  • Alumínium burkolat és csendes működés
  • 2 x FireWire 800 (9 tűs)
     

USB 3.0 a gyorsabb működésért

Az USB 3.0 interfész a két professzionális 7200 RPM merevlemezzel - amelyen már megtalálható a RAID 0 – akár 210 MB/s adatátviteli sebességet biztosít. Az eszköz kétszer gyorsabb, mint a FireWire 800 és akár hatszor gyorsabb, mint az USB 2.0. Természetesen kompatibilis PC-kkel és MAC platformokkal, valamint a FireWire 800 és az USB 2.0 csatlakozóknak hála a régebbi számítógépekhez is csatlakoztatható.


RAID technológia a sebesség és a biztonság érdekében

A LaCie 2big Quadra számára adataid védelme elsőbbségi szempontot jelent. Az eszköz RAID technológiával rendelkezik, adataid védelme érdekében a meghajtók cseréjére pedig működés közben is van lehetőség. Csak helyezd be az új meghajtót anélkül, hogy kikapcsolnád az eszközt, és közben ne aggódj: minden adatod a helyén marad. A továbbfejlesztett kábelrendszer garantálja a kábelek megfelelő csatlakozását.


Fejlett hűtési rendszer

A Lacie teljesen átdolgozott hűtési rendszerrel büszkélkedhet, amely most már három alkotóelemből áll: alumínium burkolat, csendes ventilátor és nagy szellőzőnyílások. A fém burkolat hatékony hőeloszlást biztosít, a mágneses lebegő ventilátor pedig egyáltalán nem ad ki hangot. A hatékony hőeloszlásnak hála az egyes alkotóelemek élettartama jelentősen megnőtt.


Kényelmes használat

A kompakt kialakításnak hála az eszköz függőleges helyzetbe is állítható, ezáltal csökken az általa foglalt hely az asztalon. Állíthatsz be a potenciális problémákkal és a megelőzésükkel kapcsolatos e-mail értesítéseket is.


Az automatikus biztonsági mentés
 

Automatikus biztonsági mentés

A LaCie számos olyan alkalmazással bír, amelyekkel megelőzhető az illetéktelen hozzáférés, illetve könnyedén készíthető háttérmentés.

jelszavas védelem
 

Jelszavas védelem

A LaCie Private-Public funkciója biztosítja adataid teljes körű titkosítását. Az eszköz továbbá Kensington lock támogatással rendelkezik.

energiatakarékosság
 

Energiatakarékosság

Az Eco mód bizonyos idejű inaktivitás után energiatakarékos üzemmódba kapcsolja a merevlemezt, amelynek köszönhetően megelőzhető a túlmelegedés, valamint csökken az áramfogyasztás.

 

Paraméterek

Tárhely

Lemezek kapacitása (összesen) 8 TB
Počet pozic pro disk (2,5" a 3,5") 2 ×
Meghajtóval foglalt fiókok száma 2 ×
RAID támogatás RAID 0, RAID 1 (tükrözés)

Használat

Használat Otthoni, Céges
Kivitelezés Desktop

Interfész

Méret és tömeg

Mélység 200 mm
Magasság 172 mm
Szélesség 91 mm
Tömeg 3,6 kg
Kód:  DL070a9
Termékszám:  LAC9000317
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15