Oldal frissítése

LaCie 2big Quadra 6TB

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LaCie 2big Quadra 6TB

Sokoldalú, rugalmas és megbízható

LaCie 2big Quadra valamennyi követelményének eleget tesz a modern adattárolási és biztosítja a gyors és biztonságos átvitelét az adatokat. Ez a készülék teljesen megbízható és alkalmas intenzív tartalom létrehozása, biztonságos mentés vagy asztali tároló.


legfontosabb jellemzői

  • USB 3.0 sebesség: akár 210 MB / s
  • Quad-interfész kompatibilitás PC / Mac
  • RAID gyorscsere működés
  • Alumínium burkolat és a csendes működés
  • 2 x FireWire 800 (9 tűs)
     

USB 3.0 gyorsabb munka

USB 3.0, valamint két szakember 7200 RPM merevlemezek, amelyek előre konfigurált RAID 0, biztosítja az adatátviteli sebesség akár 210 MB / s. A készülék az eredmény a két szer gyorsabb, mint a FireWire 800 és legfeljebb 6-szor gyorsabb, mint az USB 2.0. Természetesen van kompatibilitás PC és Mac platformon és eszközön képes csatlakozni a régebbi számítógépeken csatlakozókkal FireWire 800 és USB 2.0.


RAID a sebesség és biztonság

LaCie 2big Quadra prioritás az adatok védelme érdekében.A készülék nyújt RAID 1-meghajtók lehet változtatni menet közben, hogy az adatok védve maradnak, ha a meghajtó nem működik. Egyszerűen helyezzen be egy új lemezt, anélkül, hogy kapcsoljuk ki a készüléket, az összes adat természetesen a helyükön maradnak.Egy ötletes kábelrendszer is tartja a kábelek csatlakoztatva.


Fejlett hűtési rendszer

LaCie teljesen újratervezett hűtési rendszer, amely jelenleg három kulcseleme: alumínium fedél és csendes ventilátor nyílások. Fém burkolat hőt hatékonyan és együtt ventilátor mágneses lebegés generál nulla rezgés és a súrlódás. A hatékony hőelvezetés nőtt, és az élet az alkatrészeket.


Kényelmes használat

A kompakt kialakítás, a készüléket függőlegesen álljon, és csökkenti a megszállt területen az asztalon. Ott lehet létrehozni az e-mail riasztások a lehetséges problémákat a lemezeket, és így elkerülhetők az esetleges problémák, még mielőtt azok ténylegesen előfordulnak.


Az automatikus biztonsági mentés

Az automatikus biztonsági mentés

LaCie csomagolt több alkalmazás felügyeletéért lemez, megakadályozza a jogosulatlan hozzáférést és könnyű hát az adatok.

jelszavas védelem

jelszavas védelem

Alkalmazások LaCie Private-Public biztosítani fogja, hogy a fájlok teljesen bizalmas. Ezen kívül a készülék támogatja a Kensington zár.

energiatakarékosság

energiatakarékosság

Eco módban az alvási szokások merevlemezek idő után az inaktív. Ez megakadályozza a túlmelegedést és csökkenti az energiafogyasztást.

Paraméterek

Tárhely

Lemezek kapacitása (összesen) 6 TB
Fiókok száma 2 ×
Meghajtóval foglalt fiókok száma 2 ×
RAID támogatás RAID 0, RAID 1 (tükrözés)

Használat

Használat Otthoni
Kivitelezés Desktop

Interfész

Méret és tömeg

Mélység 200 mm
Magasság 172 mm
Szélesség 91 mm
Tömeg 3,6 kg
Kód:  DL070a8
Termékszám:  LAC9000354
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15