Oldal frissítése

LaCie 2big Quadra 12TB (2x6TB) RAID

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LaCie 2big Quadra 12TB (2x6TB) RAID

Sokoldalú, rugalmas és megbízható

A LaCie 2big Quadra megfelel minden korszerű adattárolási követelménynek, és biztosítja a gyors és biztonságos adatátvitelt. Ez az eszköz teljesen megbízható, és alkalmas az intenzív tartalomkészítésre, a biztonságos biztonsági mentésre, de akár nagy asztali tárhelyként is ideális.


Főbb jellemzők

  • USB 3.0 sebesség: akár 210 MB / s
  • Quad interfész PC / Mac kompatibilitáshoz
  • In-Drive RAID
  • Alumíniumház és csendes működés
  • 2 × FireWire 800 (9-pines)
     

USB 3.0 a munkád felgyorsításához

Az USB 3.0 interfész, valamint a két professzionális 7200 RPM merevlemez, amelyek előre be vannak állítva a RAID 0-ban, együtt akár 210 MB / s adatátviteli sebességet is biztosítanak. A készülék végül 2-szer gyorsabb lesz, mint a FireWire 800, és akár 6-szor gyorsabb, mint az USB 2.0. Természetesen kompatibilis a PC és Mac platformokkal, de az eszköz csatlakoztatható régebbi számítógépekhez is FireWire 800 és USB 2.0 csatlakozókkal.


RAID a sebesség és a biztonság érdekében

A LaCie 2big Quadra esetében az adatok védelme kiemelt fontosságú. A készülék RAID 1-et kínál, és a lemezek futás közben megváltoztathatóak, így az adatok védelme akkor is megmarad, ha a lemez meghibásodik. Egyszerűen csatlakoztass új meghajtót anélkül, hogy leállítanád az eszközt, és minden adatod természetesen a helyén marad. Emellett a kifinomult kábelrendszer minden vezetéket biztonságosan rögzít.


Fejlett hűtési rendszer

A LaCie teljesen átdolgozta a hűtőrendszert, amely jelenleg három fő összetevőből áll: alumínium házból, csendes ventilátorból és nagy szellőzőnyílásokból. A fém burkolat hatékonyan elvezeti a hőt, és a mágneses levitációs ventilátorral együtt nullás rezgést és súrlódást eredményez. A hatékony hőelvezetésnek köszönhetően az egyes alkatrészek élettartama is meghosszabbodik.


Kényelemre tervezve

A kompakt kialakításnak köszönhetően a készüléket függőleges pozícióba is állíthatod, hogy csökkentsd az asztalon lévő foglalt területet. Lehetőséged van e-mail értesítések beállítására is a lehetséges lemezhibákkal kapcsolatban, és így megelőzheted a felmerülő problémákat, mielőtt azok ténylegesen megnyilvánulnának.


Automatikus mentés

Automatikus mentés

A LaCie számos alkalmazást tartalmaz a lemezek ellenőrzésére, a jogosulatlan hozzáférés megakadályozására, és biztonsági másolatok készítésére.

Jelszó védelem

Jelszóvédelem

A LaCie Private-Public alkalmazás gondoskodik arról, hogy a fájlok teljesen bizalmasak legyenek. Ezen kívül a készülék támogatja a Kensington zárakat is.

Energiatakarékos

Energiatakarékos

Az Eco mód a merevlemezeket egy bizonyos ideig tartó inaktivitás után altatja el. Ez megakadályozza a túlmelegedést, és csökkenti az energiafogyasztást.

Paraméterek

Tárhely

Lemezek kapacitása (összesen) 12 TB
Meghajtóhelyek száma (2,5" és 3,5") 2 ×
Meghajtóval foglalt fiókok száma 2 ×
RAID támogatás RAID 0, RAID 1 (tükrözés)

Használat

Használat Otthoni, Céges
Kivitelezés Desktop

Interfész

Méret és tömeg

Mélység 200 mm
Magasság 172 mm
Szélesség 91 mm
Tömeg 3,6 kg
Kód:  DL070a91
Termékszám:  STGL12000400

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15