Oldal frissítése

LaCie 2.5" Rugged USB-C 5TB + 2 év SRS Rescue

4,9 60 értékelés
Szuper ár
88 630 Ft

LaCie 2.5" Rugged USB-C 5TB + 2 év SRS Rescue

A Rugged család legmodernebb tagja

Eredeti narancssárga kialakítás, barátságos méret, nagy kapacitás és megbízhatóság az, amely a LaCie gyártó Rugged külső merevlemezét a legnépszerűbb tárolóeszközzé teszi. Népszerűségéhez biztosan hozzájárul a magas teljesítmény és a hihetetlen ellenállóképesség is, így tökéletes útitárssá válik minden utadhoz.


Kicsi, de terjedelmes

A Rugged USB-C sorozatú külső merevlemez 4 nagy változatban áll rendelkezésre. A legkisebb változat 1TB, a közepes 2TB, a nagyobb 4TB és a legnagyobb 5TB tárolóhellyel rendelkezik. A nagyméretű 5 TB tárolóhellyel ellentétben a méretei aránylag kicsi.


Maximális megbízhatóság

A gumiból készült kiváló minőségű védőtok nagy ütés- és esésállóságot biztosít. A Rugged USB-C sorozat igazán ellenálló, így akár még egy tonnás autó terhelését is elbírja. A merevlemez vízálló is, így az esőtől sem kell félned. Ezen tulajdonságoknak köszönhetően biztosan nem veszíted el az adataidat.


Szupergyors USB 3.1

Az új USB C változattal elsőre beletalálsz a konnektorral, köszönhetően a kétoldali kialakításnak. Mint a LaCie Rugged USB-C 5TB merevlemez csatlakoztatását, úgy az adataid használatát is villámgyorsan és telepítés nélkül megúszod.


Automatikus mentés

Automatikus mentés

A mellékelt alkalmazással könnyedén beállíthatod a PC és Mac adatátvitelét a LaCie Rugged USB-C 5TB külső merevlemezre.

Jelszó védelem

Jelszó védelem

A LaCie Private-Public szoftver biztosítja, hogy a LaCie Rugged USB-C 5TB külső meghajtó fájlai teljes biztonságban legyenek .

40% energiamegtakarítás

40% energiamegtakarítás

Az Auto Eco üzemmód 40%-kal csökkenti az energiafogyasztást, ha a LaCie Rugged berendezés nincs használatban.


2 éves jótállás és ingyenes adatmentési szolgáltatás

A Rescue Data Recovery szolgáltatás visszaállít minden olyan adatot, amely elveszett a merevlemez meghibásodása, vírustámadás, szoftverproblémák vagy bármi más ok miatt, amely az adatok elvesztését okozta. Az ügyfél jogosult egy ingyenes adatvisszatérítési kísérletre a szolgáltatás időtartamára. A LaCie azonban nem garantálja, hogy az elveszett adatok minden esetben visszaállíthatóak. A Rescue Data Recovery szolgáltatás kapcsolódik a LaCie belső lemezéhez. A megújított adatokat ezután a Seagate laboratóriumában egy speciális tárolóeszközön vagy felhő tárolóban tárolják, ahol 60 napig elérhetőek az ügyfél számára. További információk itt találhatóak.

Paraméterek

Típus és kapacitás

Tárolókapacitás (HDD + SSD) 5 000 GB (5 TB)
Tárhely típusa HDD
Formátum 2.5"
Lemez tárolókapacitása 5 120 GB (5 TB)

Méret

Szélesség 86 mm (8,6 cm)
Magasság 26 mm (2,6 cm)
Mélység 135,1 mm (13,51 cm)

Tömeg

Tömeg 400 g (0,4 kg)

Szín

Szín Narancssárga

Tulajdonságok

Interfész USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Csatlakozó USB-C
Anyag Alumínium, Gumi
Csomag tartalma Kábel

Hasznosítás

Rendeltetés Külső, Ellenálló
Kód:  DL067d2c2
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  STFR5000800
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05