Oldal frissítése

LaCie 2.5" Rugged 2TB + 2 éves SRS Rescue

5 1 értékelés
60 790 Ft

LaCie 2.5" Rugged 2TB + 2 éves SRS Rescue

A Rugged család legmodernebb tagja

Az eredeti narancssárga design, az elfogadható méretek, a nagyszerű kapacitás és a rendkívüli megbízhatóság teszik a LaCie’s Rugged külső merevlemezt az egyik legnépszerűbb tároló eszközzé. A nagy teljesítmény és a hihetetlen tartósság minden bizonnyal elnyeri a tetszésedet, és tökéletes társsá teszi a készüléket az utazásaid során.


Kicsi, de terjedelmes

A Rugged külső merevlemezek 4 rendkívül nagy terjedelemben kaphatók. A legkisebb változat 1TB-os, a közepes 2TB-os, a nagyobb 4TB-os, a legnagyobb pedig 4TB-os kapacitással rendelkezik. A 2TB-nyi méret ellenére a lemez maga viszonylag kicsi.


Maximális megbízhatóság

A gumiból készült kiváló minőségű védőtok nagy ütés- és esésállóságot biztosít. A Rugged USB-C sorozat igazán ellenálló, így akár még egy tonnás autó terhelését is elbírja. A merevlemez vízálló is, így az esőtől sem kell félned. Ezen tulajdonságoknak köszönhetően biztosan nem veszíted el az adataidat.


Szupergyors USB 3.1

A vadonatúj USB C kétoldalúságának köszönhetően többé nem gyűlik meg a bajod a csatlakoztatással. Amint bedugtad a LaCie Rugged 2TB-os lemezét, az adatok átvitele rögtön meg is kezdődhet, meghajtók és pendrive-ok telepítése nélkül.


Automatikus mentés

Automatikus mentés

A mellékelt alkalmazásnak köszönhetően egyszerűen készíthetsz biztonsági mentést a PC-den vagy a Mac-eden lévő adataidról a LaCie Rugged 2TB külső merevlemezre.

Jelszó védelem

Jelszó védelem

A LaCie Private-Public szoftver gondoskodik róla, hogy a LaCie Rugged 2TG külső merevlemezen tárol fájljaid mindig teljes mértékben biztonságban maradnak.

40% energiamegtakarítás

40%-os energiamegtakarítás

Az automatikus Eco üzemmód akár 40%-kal csökkenti az energiafogyasztást, amikor a LaCie Rugged nincs használatban.


2 éves jótállás és ingyenes adatmentési szolgáltatás

A Rescue Data Recovery szolgáltatás a merevlemez károsodása, vírustámadás, szoftver-probléma, vagy bármilyen más okból eredő adatvesztést esetén is biztosítja az elvesztett adatait visszaállítását. A felhasználó a szolgáltatás ideje alatt egyszeri ingyenes adatvisszaállításban részesül. A LaCie azonban nem garantálja, hogy minden esetben képes az összes adat visszaállítására. A Rescue Data Recovery szolgáltatás a LaCie-n belül egy belső lemezzel áll kapcsolatban. A megújult adatok a Seagate-en, egy speciális tárolóeszközön, vagy felhő tárhelyen kerülnek tárolásra, ahol 60 napig maradnak elérhetők a felhasználók számára. További információk itt.

Paraméterek

Típus és kapacitás

Kapacita úložiště (celková) 2 000 GB (2 TB)
Tárhely típusa HDD
Formátum 2.5"
Lemez tárolókapacitása 2 048 GB (2 TB)

Méret

Szélesség 86 mm (8,6 cm)
Magasság 135,1 mm (13,51 cm)
Mélység 18,7 mm (1,87 cm)

Tömeg

Tömeg 100 g (0,1 kg)

Szín

Szín Narancssárga

Sorozat

Lemez sorozata LaCie 2,5" Rugged

Tulajdonságok

Interfész USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Csatlakozó USB-C
Anyag Gumi
Csomag tartalma Kábel

Hasznosítás

Rendeltetés Külső, Ellenálló
Kód:  DL067a7b1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  STFR2000403
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05