Oldal frissítése

LaCie 2,5" Rugged Triple 500GB

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LaCie 2,5" Rugged Triple 500GB

A LaCie 2,5" Rugged Triple egy különleges merevlemez, amelyet kifejezetten nehéz körülményekre fejlesztettek ki, nagyban ellenáll az ütéseknek, a víznek és a nyomásnak, így fontos adataidat bárhová magaddal viheted. A jellegzetes Neil Poulton tervezés a szolid szürkét a kirívó narancssárgával kombinálja. 2,5"-os mérete miatt a zsebedben is elfér, és mindig kész, bárhol is vagy.

Hihetetlenül ellenálló

Az eszköz teherbírását a LaCie szakemberei tesztelték, megfelel a 810-F katonai szabványnak, akár 1000G terhelést is kibír, és két méter magasságból leejtve sem lesz baja. Az USB 3.0 porton keresztül adataidat pillanatok alatt másolhatod, és a régebbi 2.0 változattal is kompatibilis. A merevlemez FireWire 800 felületet is kapott, és a FireWire 400-zal is kompatibilis.

Első a biztonság

A Rugged Triple adataidat nem csak a külső sérülésektől védi, hanem az illetéktelen külső behatolásoktól is egy különleges alkalmazás segítségével, amelyben a felhasználó által megadott jelszó és AES 256 bites titkosítás gondoskodik adataid biztonságáról. Illetéktelenek nem férhetnek a fájlokhoz, és az adatokhoz bármely számítógéről hozzáférhetsz.

Legfontosabb tulajdonságai

  • Egyedi megjelenés
  • Ütés-, esés és nyomásálló
  • A driver Macen akár 30% -kal nagyobb sebességet biztosít
  • Felhasználói jelszóval garantált adatbiztonság
 

Paraméterek

Típus és kapacitás

Kapacita úložiště (celková) 500 GB (0,5 TB)
Formátum 2.5"

Méret

Szélesség 90 mm (9 cm)
Magasság 145 mm (14,5 cm)
Mélység 28 mm (2,8 cm)

Tömeg

Tömeg 260 g (0,26 kg)

Szín

Szín Narancssárga

Hasznosítás

Rendeltetés Külső
Kód:  DL067c1
Termékszám:  LAC301983
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05