Oldal frissítése

LaCie 2.5 "Rugged Triple 1TB

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LaCie 2.5 "Rugged Triple 1TB

LaCie 2.5 "Rugged Triple egyedi külső meghajtót felhasználásra tervezett nehéz körülmények között. Ez nagymértékben ellenáll a sokk, az eső, és a nyomás, így képes lesz arra, hogy a kritikus adatok magával mindenhová. Vonzott főleg ikonikus design Neil Poulton műhely, amely egyesíti a finom szürke jellegzetes narancssárga. 2,5 "design, akkor gondoskodik arról, hogy a készülék könnyen elfér a zsebben, és mindig készen áll, hogy Önt, hogy you're'll sehol.

hihetetlenül tartós

Ellenállás ezt az egyedülálló készüléket vizsgálatnak vetették alá a szakértők által a vállalat LaCie   és megfelel a katonai szabvány 810-F, jelezve, hogy az utolsó, mint rezgések akár 1000G, és esik a szélén egy két méter magas. Jelenlétének köszönhetően USB 3.0 átviszi az összes fontos adatot pillanat, a tanfolyam teljes mértékben kompatibilis a régebbi USB 2.0. Van is egy FireWire 800 interfész, azzal a lehetőségét, hogy a FireWire 400 rendszer.

első a biztonság

Robusztus Triple adatait nem nyújt védelmet csak a külső források sérülés, de az adatok védettek az illetéktelen belépés és harmadik személyek egy speciális alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználói jelszavakat AES 256 bites titkosítással. Így biztos lehet benne, hogy lesz, hogy a fájlokat illetéktelen személyek, és ugyanakkor nem veszít képes hozzáférni adat a lemezen bármely számítógépről.

legfontosabb jellemzői

  • egyedi design
  • Ütés-, esik, és a nyomás
  • Pilóta amely akár 30% -kal nagyobb sebességet Mac
  • Lehetőség, hogy állítsa be a felhasználó jelszavát az adatbiztonság

Paraméterek

Típus és kapacitás

Kapacita úložiště (celková) 1 000 GB (1 TB)
Tárhely típusa HDD
Formátum 2.5"

Méret

Szélesség 90 mm (9 cm)
Magasság 145 mm (14,5 cm)
Mélység 28 mm (2,8 cm)

Tömeg

Tömeg 260 g (0,26 kg)

Szín

Szín Narancssárga

Hasznosítás

Rendeltetés Külső
Kód:  DL067c2a
Termékszám:  LAC301984
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05