Oldal frissítése

LaCie 2.5" Porsche Design P'9223 1TB

4,8 34 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LaCie 2.5" Porsche Design P'9223 1TB

A gyors autók és a még gyorsabb adatátvitel szerelmeseinek a LaCie a Porsche-vel közreműködve elkészítette ezt az egyedülálló LaCie 2,5" Porsche Design P'9223 külső merevlemezt a maga ikonikus designjával és minőségi alkatrészeivel, amely így sokáig fog még Téged szolgálni. Mindenhez használható, miközben biztos lehetsz a felülmúlhatatlan teljesítményben és a legmodernebb technológiában.

Legfontosabb jellemzők

  • Luxus design Porsche stílusban speciálisan Mac-ek részére
  • Védőréteg kiváló minőségű alumíniumból
  • USB 3.0 a gyors fájlátvitel érdekében
  • LaCie Private-Public szoftver a fokozott biztonságért

Luxus kivitel

Már maga a tény, hogy milyen alapanyagok felhasználásával készült, árulkodik afelől, hogy ez a P'9233 meghajtó nem egy közönséges darab. A háza minőségi 3 mm vastag alumíniumból készült, amelynek hála a fontos adataid mindig biztonságban lesznek. Mindezek mellett az alumínium igazi luxus benyomását kelti, amelyet a legendás Porsche biztosít számára. Ha pedig egy MacBook tulajdonosa vagy, akkor biztos lehetsz abban, hogy a laptopod és a külső meghajtód desinja tökéletesen össze lesz hangolva.

Gyors, gazdaságos, biztonságos

A LaCie Porsche Design P'9223 meghajtók gyors modern USB 3.0 interfésszel rendelkeznek, amelynek következtében ez a merevlemez képes a 5 GB/s sebesség elérésére is, miközben még a környezetet is kíméli. Hála az ECO üzemmódnak, az energiafelhasználása akár 40%-al is lecsökken, ha épp nincs használatban, ezáltal pedig nemcsak a környezetet, de a saját pénztárcád is kíméled.

A gyártó a gondosan megtervezett designon és a gyors adatátviteli sebességen kívül a biztonságra is nagy hangsúlyt fektetett, azaz az összes adatod védve lesz az illetéktelen kíváncsiskodóktól, hála a speciális alkalmazásnak, amely lehetővé teszi, hogy jelszóval védhesd le. Ennek köszönhetően pedig biztos lehetsz abban, hogy senki nem fér az adataidhoz, akinek nem szabadna, miközben te bárhol és bármilyen számítógép által hozzáférhetsz.

Paraméterek

Típus és kapacitás

Tárolókapacitás (HDD + SSD) 1 000 GB (1 TB)
Tárhely típusa HDD
Formátum 2.5"
Lemez tárolókapacitása 1 024 GB (1 TB)

Méret

Szélesség 77 mm (7,7 cm)
Magasság 18 mm (1,8 cm)
Mélység 130 mm (13 cm)

Tömeg

Tömeg 260 g (0,26 kg)

Szín

Szín Ezüst

Hasznosítás

Rendeltetés Külső
Kód:  DL068c3a0
Termékszám:  STET1000400
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10