Oldal frissítése

LaCie 2.5" Porsche Design P'9220 500GB

4,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LaCie 2.5" Porsche Design P'9220 500GB

A design és a teljesítmény csúcsminőségű kombinációja

A LaCie Porsche Design Mobile Drive termék, több mint egy tárhely az adatai elmentése számára. A termék, a világ egyik legjobb formatervezői cégének és a LaCie együttműködésének az eredménye. A LaCie Mobile Drive-ban összekapcsoltuk a sebességet, designt és technológiát és kialakítottuk a tároló berendezések egy új fajtáját.


Forma a Porsche Design-tól, funkciók a LaCie-től

A LaCie és a Porsche Design először 2003-ban dolgozott együtt, egy ikonikus és még mindig népszerű külső merevlemez kifejlesztésén. Azóta, ezen két társaság szorosan együttműködött olyan termékek kialakításában, amelyek összekapcsolják a hibátlan funkcionalitást a letisztult designnal. A luxusmárka és a vezető technológiai társaság kölcsönösen kiegészítik egymást - a LaCie technikai hatásai és az exkluzív, időtlen formák a Porsche Designtól.


Gyorsítsa meg a biztonsági mentéseket az USB 3.0 által

Az USB 3.0 felülettel, a LaCie Mobile Drive lehetővé teszi a fájlok gyorsabb átvitelét, mint azelőtt bármikor  – átvihet akár 700 MB videofájlt, kevesebb mint 7 másodperc alatt **! Elmentheti a fényképeit, felcserélheti az audio -vagy videófájljait a barátaival, vagy megbizonyosodhat arról, hogy a fontos adatai biztosítva vannak.

Az USB 3.0 sebességével a lehetőségek határtalanok. A 2TB kapacitásnak köszönhetően elegendő tárhelye van az összes fájlja számára. 


Biztonságos, erős és alumínium

A Porsche Design világszerte ismert a kifinomult és időtlen formáival és a LaCie Mobile Drive sem kivétel. A 3 mm -es, erős alumínium borításra mindig számíthat, az adatait teljes biztonságban tartja. A LaCie és a Porsche Design együttműködtek a forma és a funkció összekapcsolásában. Az eredmény egy hordozható merevlemez, amely kiválóan fest (és szintén kiválóan dolgozik), bárhova viszi azt.


Automatikus mentés

Automatikus mentés

Egyszerű beállítás és automatikus mentés gondok nélkül, a PC és a Mac® számára.

Jelszó általi védelem

Jelszó általi védelem

LaCie Private-Public szoftver biztosítja, hogy a fájlok teljesen bizalmas.

77% -os energia megtakarítás

40 % energiatakarékosság

Az automatikus Eco üzemmód, a berendezés nem használata esetén akár 40 %-al is csökkenti az energiafogyasztást^^, amivel növekszik a notebook vagy laptop akkumulátor feltöltöttségi élettartama. 

Paraméterek

Típus és kapacitás

Tárolókapacitás (HDD + SSD) 500 GB (0,5 TB)
Tárhely típusa HDD
Formátum 2.5"

Méret

Szélesség 77 mm (7,7 cm)
Magasság 130 mm (13 cm)
Mélység 15 mm (1,5 cm)

Tömeg

Tömeg 240 g (0,24 kg)

Hasznosítás

Rendeltetés Külső
Kód:  DL068a1a
Termékszám:  LAC301998
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10