Oldal frissítése

LABEL.M Men Scalp Purifying Shampoo férfi sampon 250 ml

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LABEL.M Men Scalp Purifying Shampoo férfi sampon 250 ml

A LABEL.M Men Scalp Purifying sampon minőségi hajápoló termék, amely férfiaknak készült, 250 ml-es, alaposan tisztítja a hajat, eltávolítja a korpát és nyugtatja a fejbőrt. A sampon előnye az innovatív, mikronizáló technológia és az Elements komplex, amely revitalizáló növényi összetevőket tartalmaz. Az összetevők behatolnak a haj minden részébe, ahol javítják a haj szerkezetét, folyamatosan erősítik a hajat és élettel telivé, erőssé varázsolják azt. A termék alkalmas mindennapos használatra, a hajat tökéletesen tisztítja és frissíti. A finom textúrának köszönhetően gondoskodik a fejbőrről, nyugtatja azt. Kényeztesd a hajad luxus gondoskodással, használd ezt a kiváló sampont a hajad erősítésére és a fejbőröd felfrissítésére.  
Hatóanyagai:
A sampon összetételét cédrusfa olaj, valamint acetil tetrapeptid-3 gazdagítja, amelyek erősítik, védik a hajat, emellett serkentik a növekedést.
Alkalmazás:
Oszlass el kis mennyiségű sampont a nedves hajon, majd masszírozd gyengéden, készíts habot. Ezután alaposan öblítsd le a hajad, majd ismételd meg, ha szükséges.
Hajtípus:
A termék alkalmas minden hajtípushoz.

Térfogat:
250 ml

 

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Férfi

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes olaj tartalmú

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Sampon típusa

Sampon típusa Folyékony (klasszikus)

Hatás

Hatás Korpa, Regeneráló hatás

Haj típusa

Haj típusa Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml
Kód:  KSMU0195
Termékszám:  5060059576036

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20