Oldal frissítése

LABEL.M Matt Paste 50 ml

4,5 13 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LABEL.M Matt Paste 50 ml

A LABEL.M Matt Paste hajformázó krém egy luxus minőségű hajrögzítő, minden hajtípusra. Egy rendkívüli krém, amely hatékony textúrájával szilárdan rögzíti a hajat, ugyanakkor lehetővé teszi a többszörös újraformázást. Nem nehezíti el vagy szárítja a hajad, sőt gyengéden ápolja és tisztítja.
Tökéletes segítőtárs a kócos frizurák kialakításához, matt textúrával. Szilárdan rögzíti a hajad, megvédi a nedvességtől, a környezeti hatásoktól és a káros UV-sugaraktól. Ásványi anyagokat tartalmaz, amelyek aktívan védik és méregtelenítik a hajszálaidat. Ez a hajformázó krém tökéletes és hosszantartó frizurát biztosít hajadnak. Próbáld ki ezt az egyedülálló hajformázó terméket és frizurád mindig gyönyörű és tartós lesz!
Hatóanyagok:
Ásványi anyagok aktívan védelmezik és méregtelenítik a hajat
Hajtípus:
Minden hajtípusra
Alkalmazás:
Vidd fel a száraz vagy nedves hajra és alakítsd ki a frizurát
Mennyiség:
50 ml

Összetevők:
Water/Aqua/EAU, Hydrogenated Castor Oil, Cetearyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Ricinus Commnis (Castor) Seed Oil, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Ethylhexyl Palmitate, Beeswax.Cera Alba, Copernicia Cerifera (Carnauaba) Wax, VP/VA Copolymer, Propylene Glycol, Kaolin, Octyldodecyl Steroyl Stearate, Tribehenin, Phenoxyethanol, Fragrance (Parfum), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Rhodochrosite Extract, Malachite Extract, Quaternium-79, Hydrolysed Soy Protein, Malpighia Glabra (Acerola) Fruit Extract, Olea Europaea (Olive) Fruit Extract, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Bambusa Vulgaris Leaf/Stem Extract, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Oryza Sativa (Rice) Germ Powder, Hydrolysed Wheat Protein, Wheat Amino Acids, Tetrasodium EDTA, Acrylates/Vinyl Isodecanoate Crosspolymer, Ozokerite, Triethanolamine, Polysilicone-15, Benzophenone-4, Methylparaben, Propylparaben, Linalool, Citronellol, Limonene.

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Típus

Termék típusa paszta

Rendeltetés

Rendeltetés Férfi

Hatás

Hatás Fésülést könnyítő

Haj típusa

Haj típusa Festett, Finom szálú, Zsíros, Normál, Sérült, Száraz, Hullámos és göndör, Rakoncátlan és töredező, Öregedő és őszülő

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Hajvédelem

Hajvédelem típusa: UV fénnyel szemben, Külső hatások ellen
Kód:  KSVL1764
Termékszám:  5060059570812

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20