Oldal frissítése

L'ORAL PARIS Revitalift

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

L'ORAL PARIS Revitalift

A jól ismert francia kozmetikai márka, a L'Oréal Paris a legfrissebb tudományos ismeretek alapján kifejlesztett leghatékonyabb termékeket kínálja, a legmagasabb minőségű alapanyagokat felhasználva. A szép L'ORÉAL PARIS Revitalift ajándékkészlet tartalmaz nappali krémet a ráncokhoz és micelláris vizet az érzékeny bőr számára . A Revitalift nappali krém hidratálja a bőrt és csökkentheti a különféle típusú ráncokat. Gyorsan felszívódik, nem hagyva zsíros érzést. A 3in1 micelláris víz a sminkek eltávolítása közben is gondoskodik a bőrről. Távolítja el a smink az arcról, a szemről és az ajkakról, miközben eltávolítja a mélyebb szennyeződéseket, és megnyugtatja a bőrt. A micellatartalomnak köszönhetően minden egyszerűen és hatékonyan történik. A L'ORÉAL PARIS Revitalift ajándékkészlet minden olyan nőt örömmel készít, akik hatékonyan akarnak harcolni a bőr öregedésének tüneteivel.

A L'ORÉAL PARIS Revitalift ajándékkészlet főbb jellemzői

  • Vonzó ajándék szett nőknek, minőségi bőrápolással. L'ORÉAL PARIS
  • A 3in1 micelláris víz finoman és alaposan megtisztítja a bőrt felesleges dörzsözés nélkül
  • A Revitalift kiváló minőségű ránctalanító nappali krém lágyítja és simítja a bőrt
  • Egyedi micelláris víz, amely micellákat tartalmaz a bőr tökéletes smink eltávolításához és tisztításához
  • Pro-Retinol A-t és fibrelastilt tartalmazó könnyű krém hatékony a ráncok ellen
  • L'ORÉAL PARIS Revitalift ajándékkészlet az öregedés jeleivel küzdő nők számára

L'ORÉAL PARIS Skin Perfection micelláris tisztító víz 3 in1 200 ml

A L'Oréal Paris Skin Perfection egyedi micelláris víz tökéletesen megtisztítja a bőrt, eltávolítja a smink és intenzív hidratáló hatása van. Különleges micellákat tartalmaz, amelyek hatással vannak a bőr minden szennyeződésére. Az alkalmazás után a bőr tiszta, tisztított és hidratált. Mindent öblítés vagy súrolás nélkül. Összetétele alkohol-, parfüm- és hipoallergén.

A micelláris víz felhasználása:
Vigyen fel egy kis mennyiséget a pamut tamponra, tisztítsa meg a bőrt és ne öblítse le.

L'ORÉAL PARIS Revitalift ránctalanító nappali krém 50 ml

Egyedi nappali krém, L'Oréal Paris Revitalift, dúsítva Fibrelastyl-del - hatóanyag-komplex, amely feszíti a bőrt. Az abban található aktív összetevők felgyorsítják a bőrsejtek regenerálódását, és fellépnek a ráncok és az erővesztés ellen. A fényűző, könnyű textúra gyorsan felszívódik, nem hagyva zsíros érzést. Lehetővé teszi a smink azonnali felvitelét közvetlenül az alkalmazás után. Már az első alkalmazás után lágyítja és simítja a bőrt, 4 hetes rendszeres használat után csökkent a mély ráncok és láthatóan megerősödik a bőr szilárdsága.

Hatóanyagok:
Pro-Retinol A - aktív öregedésgátló szer, amely közvetlenül a ráncok ellen hat
Fibrelastyl - komplex a bőr feszesítésére

A bőrkrém használata:
Minden reggel vigye fel a krémet az arc és a nyak tiszta bőrére. Kerülje a szemmel való érintkezést.

Összetétel

Micelar víz:
Vízvíz, Hexilil-glikol, Glicerin, Poloxamer 184, Dinátrium-koko-amfodiacetát, Dinátrium-EDTA, Poliamino-propil-biguanid

Testápoló krém:
Víz / víz, ciklohexasziloxán, glicerin, paraffinum liquidum / ásványolaj, mirisztil-mirisztát, Butyrospermum parkii vaj / shea vaj, sztearinsav, palmitinsav, PEG-20 sztearát, sztearil-alkohol, glicin-szója fehérje / szójabab fehérje, Trietanilo-amin, Fitoszfingosin, Drometrizol-trisziloxán, Fenil-etil-alkohol, Dinátrium-EDTA, Hidrolizált szójafehérje, Acetil-trifluor-metil-fenil-valiglicin, Faex-extraktum / élesztő-kivonat, Etil-hexil-metoxi-cinnamát, Poliszorbát 80, Akril-amid / nátrium-akriloidimetil-acetil-metil-metamrilát-metil-metil-acetilát , Klórhexidin-diglükonát, klór-fenészin, etil-parabén, linalool, geraniol, aplha-izometil-ionon, amil-fahéj, limonén, citronellol, butil-fenil-metil-propion, hexil-fahéj, benzil-alkohol, benzil-alkohol, benzilát-fenoxi-etanol.

Csomag tartalma:
L'Oréal Paris Skin Perfection 3in1 tisztító víz 200 ml
L'Oréal Paris Revitalift ránctalanító nappali krém 50 ml

Paraméterek

Kód:  VBAL559
Termékszám:  8592807328859

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15