Oldal frissítése

L'ORAL PARIS Lash szett

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

L'ORAL PARIS Lash szett

A jól ismert francia kozmetikai márka, a L'Oréal Paris a legfrissebb tudományos ismeretek alapján kifejlesztett leghatékonyabb termékeket kínálja, a legmagasabb minőségű alapanyagokat felhasználva. A szép L'ORÉAL PARIS Lash szett egy kétfázisú szem- és ajak-eltávolítót és fekete szempillaspirálot tartalmaz . Finom, kétkomponensű szem- és ajak eltávolító eszköz, amely érzékeny szem és bőr számára alkalmas. A vízálló, hosszú élettartamú smink nehéz eltávolítására szolgál. Kiváló minőségű szempillaspirál A LORÉAL PARIS Paradise Extatic optikailag meghosszabbítja és vastagítja a szempillákat. A L'ORÉAL PARIS Lash szett minden nőnek örülni fog, aki tökéletes csábító volumenű és hosszú szempillákról álmodik.

A L'ORÉAL PARIS Lash Set főbb jellemzői

  • Vonzó ajándékszett nőknek minőségi kozmetikumokkal L'ORÉAL PARIS
  • LORÉAL PARIS szem- és ajkak smink-eltávolító
  • Fekete szempillaspirál LORÉAL PARIS Paradise Extatic szempillaspirál vizuálisan sűríti és meghosszabbítja a szempillákat
  • Az érzékeny szem és ajkak sminktisztítója alaposan és óvatosan eltávolítja a vízálló make-up-t
  • Ricinusolaj szempillaspirál a szempillák tökéletes megjelenéséhez
  • L'ORÉAL PARIS Paradise Lash ajándékkészlet tökéletes szempillát kereső nők számára

LORÉAL PARIS szem- és ajakrúzs-eltávolító 125 ml

A vízálló smink eltávolítása az arcáról trükkös lehet, és ha érzékeny a bőre és a szemed, akkor még nagyon kellemetlen is. Ilyen esetekben az ĽORÉAL fejlesztett ki egy finom kétfázisú sminklemosót. A sötét alkotóelem biztosítja a tökéletes smink eltávolítást, a könnyű alkotóelem enyhe testápoló, amely kezeli a bőrt és friss marad. Az elválasztó tompa textúrája kellemetlen zsírréteg nélkül hagyja a bőrt. A készítmény gyengéd receptúrája az érzékeny bőrrel és szemmel rendelkező nők, valamint kontaktlencséket viselő nők számára is megfelelő lesz.

Sminktisztító használata:
Használat előtt rázzuk fel. Vigyen fel egy kis mennyiségű sminktisztítót a pamut tamponra, és enyhén nyomja meg a bőrt. Ne öblítsd.

LORÉAL PARIS Paradise Extatic szempillaspirál 6,4 ml

A LORÉAL PARIS Paradise szempillaspirál szempillaspirál testápoló kefét és krémes textúrát kínál, amely vizuálisan meghosszabbítja a szempillát és növeli a sűrűséget. Egyedi összetétele hosszú ideig ápolja a szempillákat. Ricinusolaj-kivonatokat tartalmaz a növekedés serkentése érdekében. A továbbfejlesztett kefe megkönnyíti a szempillaspirál felhordását a szempillák teljes hossza mentén, és csábító mennyiségűvé teszi őket.

Hatóanyagok:
ricinusolaj - a rugalmas és táplált algákhoz

Szempillaspirál használatához:
Alkalmazzuk algákra a gyökerekről a végekre.

Összetétel

Sminklemosó:
G787592, Aqua / víz, propilén-glikol, sztirol / akrilátok / ammónium-metakrilát kopolimer, poliuretán-35, Cera Alba / méhviasz, szintetikus fluorfluopit, cetil-alkohol, PEG-200 gliceril-sztearát, Copernicia Cerifera Cera, Cerifera Cera, Acper Etilén / VA kopolimer, kaprilil-glikol, alkohol-denat., Paraffin, aminometil-propándiol, fenoxi-etanol, glicerin, hidroxi-etil-cellulóz, butilénglikol, parfüm / illat, Argania Spinosa olaj / Argania Spinosa kernel olaj Nátrium-diszperát, Szulfát, Szulfát Selyempor 2-oleamido-1,3-oktadekándiol, Camellia Oleifera mag, olaj, szilícium-dioxid, tetranatrium-EDTA, pentaeritritil-tetra-Di-T-butil-hidroxihidro-cinnamát, Nelumbium Speciosum kivonat / Nelumbium Speciosum Virágkivonat

Szempillafesték:
Aqua / víz, paraffin, kálium-cetil-foszfát, Copernica cerifera cera / carnauba viasz, etilén / akrilsav kopolimer, sztirol / akrilát / ammónium-metakrilát kopolimer, Cera alba / méhviasz, szintetikus méhviasz, polibutén, cetil-alkohol, Steareth-20, gliceril dibehexát , Steareth-2, fenoxi-etanol, hidroxietil-cellulóz, Acacia senegal gumi, [+/- tartalmazhat: CI 77499 / vas-oxidok]

Csomag tartalma:
LORÉAL PARIS szem- és ajakrúzs-eltávolító 125 ml
LORÉAL PARIS Paradise Extatic szempillaspirál 6,4 ml

Paraméterek

Kód:  VBAL549
Termékszám:  8592807329566

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20