Oldal frissítése

KURZWEIL KA70 WH

Szuper ár
133 590 Ft

KURZWEIL KA70 WH

Ha fontos, hogy minőségi hangszered legyen, amelyet a házban, vagy akár fellépéseken is használhatsz, dönts a hordozható színpadi zongora mellett az elismert KURZWEIL gyártótól. Teljes értékű kalapácsmechanikán játszhatsz, 88 szabvány méretű billentyűvel, valamint nagyszerű a hangzása, és a digitális effektek sem hiányoznak róla. 128 fokos rajta a polifónia és a hangok száma pedig 20 a különféle stílushoz. A híres KURZWEIL színpadi zongora tökéletesen kihasználható funkciókat vonultat fel, többek között: oktató rendszer, kíséret, split, feljátszás, hangszerek szimulációja és metronóm.

Színpadi zongora KURZWEIL KA70 WH ...
Színpadi zongora KURZWEIL KA70 WH ...

Az ismert KURZWEIL KA70 WH színpadi zongora legfontosabb tulajdonságai

  • Az ismert KURZWEIL színpadi zongora 128 fokos polifóniát kínál
  • 88 darab szabvány méretű, teljes értékű kalapácsmechanikás billentyű gondoskodik a parádés játékról
  • A hangok száma 20 a különböző hangzásokhoz
  • A beépített dinamikus billentyűzet kiválóan reagál a játék intenzitására
  • Az effekteknek hála a zongorajátékodat egyedivé is teheted hangszínszabályzó, chorus és reverb
  • Az elismert KURZWEIL színpadi zongora kínálatából nem hiányoznak a következő funkciók sem: oktató rendszer, kíséret, split, feljátszás, hangszerek szimulációja és metronóm
  • Az ismert KURZWEIL színpadi zongora pedál bemenet és 3,5 mm Jack csatlakozást is kínál
  • Imádni fogod a beépített hangszórókat, amelyek teljesítménye 60 W
  • A színpadi zongorán kívül a csomag a következőt is tartalmazza: adapter és pedál Sustain és Footswitch

Imádni fogod ezt a színpadi zongorát kiváló tulajdonságai miatt

A színpadi zongora alapja egy dinamikus billentyűzet, amely képes reagálni a játék intenzitására. Hangszínszabályzó, chorus és reverb effekteket használhatsz a játékod egyedivé tételére. Olyan, mintha klasszikus zongorán játszanál a fényes a műanyag billentyűknek köszönhetően. A designt tökéletesen kiegészíti az elegáns fehér szín.

Színpadi zongora KURZWEIL KA70 WH ...
Színpadi zongora KURZWEIL KA70 WH ...

Remek beépített funkciókat kínáló színpadi zongora

A színpadi zongora használható stúdióban és fellépésekhez is, de otthoni gyakorlásra is jó megoldás. Hála az oktató funkcióknak, kezdők számára is megfelelő hangszer lehet, miközben megfelel a tapasztalt zenészek igényeinek, akik könnyen hordozható hangszert keresnek. A fejlettebb játékhoz rendelkezik osztott funkcióval. Lehetőséget kapsz a billentyűzet felosztására egy általad kiválasztott helyen, és a különböző hangok hozzárendelésére egy-egy részhez. Ezt azt jelenti, hogy lehetőséged van egy zongorahangra basszuskísérettel, és egy másik dallamra hegedűhanggal.

További funkciók teszik ezt a színpadi zongorát igazán érdekes hangszerré

A színpadi zongorán megtalálhatók a könnyen beállítható, népszerű kíséretek, hogy a zenésznek lehetősége legyen szinte egy egész zenekarral próbálni. A színpadi zongora lehetővé teszi saját szerzemények felvételét, így a menet közben felmerülő ötletek nem merülnek feledésbe. A hangprocesszor, amely a színpadi zongora központi eleme, különböző hangszerek kiváló minőségű szimulációit tartalmazza, és lehetővé teszi további hangok és effektek hozzáadását a saját igényeid szerint. A kezdők a praktikus metronóm segítségével tarthatják a ritmust és a tempót.

Főbb be- és kimenetek a színpadi zongorán

A jól ismert KURZWEIL színpadi zongora pedál bemenet és 3,5 mm Jack kapcsolattal rendelkezik. A színpadi zongora egyik nagy előnye a fejhallgatón keresztüli hallgatás, ennek köszönhetően úgy játszhatsz, hogy jól halld magadat anélkül, hogy másokat zavarnál. A koncertezéshez beépített hangszórókkal rendelkezik, teljesítményük 60 W. Nem kell sok a zongorázáshoz, azonban a csomag a színpadi zongorán kívül a következőket is tartalmazza: adapter és pedál. A sustain vagy damper pedál nélkülözhetetlen bizonyos darabokhoz, hiszen meghosszabbítja a lejátszott hangot akkor is, ha már nincs a billentyűn az ujjad. A lábkapcsoló pedál, közismert nevén footswitch minden zenész számára fontos felszerelés. Ez egy külső kapcsoló, amely lehetőséget kínál arra, hogy átkapcsold az erősítő beállításait zenélés közben.

MIDI:

USB és DIN

DIN MIDI:

MIDI Out

USB MIDI:

USB to Host

Méretek:

137 × 1365 × 366 mm (ma x szé x mé)

Súlya:

10,7 kg

Paraméterek

Fő tulajdonságok

Típus Színpadi zongora
Billentyűk száma 88

MIDI

MIDI USB, DIN
DIN MIDI MIDI Out
USB MIDI USB to Host

Méretek

Szélesség 1 365 mm
Mélység 366 mm
Magasság 137 mm
Tömeg 10,7 kg

Billentyűzet

Billentyűk mérete Szabvány
Anyag Műanyag
Felület Fényes
Tulajdonságok Dinamika

Jellemző

Hangok száma 20
Hangszóró teljesítmény 60 W
Pedáltípus Sustain, Footswitch
Effektek Hangszínszabályzó, Chorus, Reverb
Funkciók Oktató rendszer, Kíséret, Split, Feljátszás, Hangszerek szimulációja, Metronóm
A csomag tartalma Adapter, Pedál
Szín Fehér
Kód:  KRZW002q1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  HN234453

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20