Oldal frissítése

KURZWEIL KA70

145 690 Ft

KURZWEIL KA70

Ha szükséged van egy minőségi hangszerre, amelyet saját házadban, vagy akár egy koncerten is használhatsz, dönts a hordozható színpadi zongora mellett a népszerű KURZWEIL gyártótól. Előnye, hogy teljes értékű kalapácsmechanikával rendelkezik, 88 szabvány méretű billentyűvel, valamint a nagyszerű hangzás mellett digitális effekteket is kínál. A félig súlyozott mechanikás billentyűzetnek köszönhetően a színpadi zongora reagál a billentyűleütés intenzitására, ami egy akusztikus zongorához hasonló választ tesz lehetővé lágyabb nyomással. 128 fokos rajta a polifónia és a hangok száma pedig 20 hogy minden stílust kipróbálhass. A jól ismert KURZWEIL színpadi zongora hasznos funkciókkal lep meg, például: oktató rendszer, kíséret, split, feljátszás, hangszerek szimulációja és metronóm.

Színpadi zongora KURZWEIL KA70 ...
Színpadi zongora KURZWEIL KA70 ...

Az elismert KURZWEIL KA70 színpadi zongora fontosabb előnyei

  • Az ismert KURZWEIL színpadi zongora 128 fokos polifóniát kínál
  • 88 darab szabvány méretű, teljes értékű, kalapácsmechanikás billentyű garantálja az igényes játékot
  • Mivel félig súlyozott kalapácsmechanikával rendelkezik, visszaadható a különféle hangintenzitás
  • A hangok száma 20, amely jól jön, hogy sokféle zenei műfajban zongorázz
  • A beépített dinamikus billentyűzettel különböző játékintenzitások érhetőek el
  • Az aftertouch funkció lehetővé teszi a hangok orgonához hasonló modulálását
  • A zongoradarabot finomhangolhatod az effektek segítségével hangszínszabályzó, chorus és reverb
  • Az elismert KURZWEIL színpadi zongora funkciói: oktató rendszer, kíséret, split, feljátszás, hangszerek szimulációja és metronóm
  • A közkedvelt KURZWEIL színpadi zongora pedál bemenet, 3,5 mm Jack és 6,3mm Jack csatlakozást is kínál
  • Beépített hangszórókkal rendelkezik, amelyek teljesítménye 60 W
  • A csomag részét képezi a zongorán kívül: adapter és pedál Sustain és Footswitch

Remek színpadi zongora figyelemre méltó tulajdonságokkal

A színpadi zongora elengedhetetlen része a dinamikus billentyűzet, amely visszaadja a játék intenzitását. Az orgonakedvelők értékelik, hogy aftertouch funkcióval is rendelkezik, amellyel a billentyűnyomás elengedésével és újbóli alkalmazásával befolyásolhatod a lejátszott hangok modulációját. Hangszínszabályzó, chorus és reverb effektek segítségével finomhangolhatod a játékot saját ízlésed szerint . Még inkább fokozódik a klasszikus zongorajátékhoz hasonlító érzés a fényes a műanyag billentyűknek köszönhetően. A designt remekül kiegészíti az elegáns fekete szín.

Színpadi zongora KURZWEIL KA70 ...
Színpadi zongora KURZWEIL KA70 ...

Színpadi zongora hasznos és nagyszerű beépített funkciókkal

A színpadi zongora vagy digitális színpadi zongora elsősorban élő színpadi előadásra és stúdiófelvételre szolgál, de otthon történő zenéléshez vagy gyakorláshoz is jól használható. Nem számít, hogy milyen a tudásszinted, ugyanis oktató funkció is van rajta, ugyanakkor teljes mértékben kielégíti a könnyen hordozható, kompakt hangszert kereső tapasztalt zenészek igényeit. A fejlettebb játékhoz rendelkezik osztott funkcióval. Lehetővé teszi a billentyűzet kettéosztását, és a két részhez különböző hang hozzárendelését. Ezáltal több lehetőséget kínál a hangszerek megválogatására.

Szuper funkciókkal vár rád ez a színpadi zongora

A színpadi zongorán megtalálod a könnyen hozzáférhető leghíresebb stílusok előre beállított kíséreteit, hogy a zenészek kipróbálhassanak egy dalt szinte az egész zenekarral. A színpadi zongorával lehetőséged van saját dalok rögzítésére, így az ötletek, amik menet közben jutnak eszedbe, nem felejtődnek el. A színpadi zongora fő magja a hangprocesszor, amely különböző hangszerek kiváló minőségű szimulációit tartalmazza, és lehetővé teszi további hangok és effektek hozzáadását a saját igényeid szerint. A kezdők a praktikus metronóm segítségével tarthatják a ritmust és a tempót.

A színpadi zongora legfontosabb be- és kimenetei

A népszerű KURZWEIL színpadi zongora pedál bemenet, 3,5 mm Jack és 6,3mm Jack csatlakozással rendelkezik. A színpadi zongora egyik nagy előnye a fejhallgatón keresztüli hallgatás, ennek köszönhetően úgy játszhatsz, hogy jól halld magadat anélkül, hogy másokat zavarnál. A készülékhez való csatlakoztatáshoz 6,3 mm-es Jack csatlakozó áll a rendelkezésedre. A koncerteken jól ki tudod majd használni a beépített hangszórókat, teljesítményük pedig 60 W. Nem kell sok minden egy zongorán való zenéléshez, azonban a csomagban megkapod a zongora mellé a következőket is: adapter és pedál. A sustain vagy damper pedál fontos eleme a zongorának, hiszen meghosszabbítja a lejátszott hangot akkor is, ha már nincs a billentyűn az ujjad. A zenészek számára elengedhetetlen a footswitch. Ezzel a külső kapcsolóval egyszerű a két- vagy többcsatornás erősítő beállításainak az átkapcsolása lejátszás közben.

MIDI:

USB és DIN

USB MIDI:

USB to Host

Méretek:

137 × 1365 × 366 mm (ma x szé x mé)

Tömege:

10,7 kg

Paraméterek

Fő tulajdonságok

Típus Színpadi zongora
Billentyűk száma 88

MIDI

MIDI USB, DIN
USB MIDI USB to Host

Méretek

Szélesség 1 365 mm
Mélység 366 mm
Magasság 137 mm
Tömeg 10,7 kg

Billentyűzet

Egyensúly Félig kiegyensúlyozott
Billentyűk mérete Szabvány
Anyag Műanyag
Felület Fényes
Tulajdonságok Aftertouch, Dinamika

Jellemző

Hangok száma 20
Hangszóró teljesítmény 60 W
Pedáltípus Sustain, Footswitch
Effektek Hangszínszabályzó, Chorus, Reverb
Funkciók Oktató rendszer, Kíséret, Split, Feljátszás, Hangszerek szimulációja, Metronóm
A csomag tartalma Adapter, Pedál
Szín Fekete
Kód:  KRZW002q
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  HN198102
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20