Oldal frissítése

Kültéri Tech OT1900 Los Cabos Gray

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Kültéri Tech OT1900 Los Cabos Gray

Találja meg a megfelelő vezeték nélküli fejhallgató meglehetősen összetett feladat. Tehát nem ez volt. Most már a helyszínen fejhallgató Los Cabos progresszív gyártó Kültéri Tech. Az ő neve van a déli csúcsától Mexikóban, mely még ma is a szimbóluma a kaland és a szabadság. Pontosan érzi magát, ha használja őket. Amellett, hogy a teljes függetlenség a kábelek még ellenáll durva használat és is ellenáll mérsékelt fröcskölt vízzel.

legfontosabb jellemzői

  • Kényelmes vezeték nélküli fejhallgató védelem víz ráfröccsent standard IPX4
  • Akár 10 órányi zenelejátszás
  • 30 mm-es konverterek hangminőség
  • Bluetooth vezeték nélküli technológia 3.0
  • Kényelmes vezérlőgombok a testen fülpárna
  • Összecsukható kialakítás a könnyű szállítás
  • Lítium-ion akkumulátor

Teljesen hordozható fejhallgató

Los Cabos fejhallgató tele vannak apró részletek és csíp, hogy kifogja a szívet. A 3,5 mm-es jack használja őket, és ahol nem lehet használni a Bluetooth-kapcsolatot, a gépen, vagy ha a párosítás egy eszköz nélkül a Bluetooth technológiát. Az akkumulátor töltöttségi szintjét jelző mutatja, hogy mennyi idő van. Ön is használja a fejhallgatót kényelmesen hajtva, hogy illeszkedjenek a dobozt lebeg utazás.

Paraméterek

Szín

Szín Szürke
Kód:  OUT011b
Termékszám:  OT OT1900-G

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15